Hyacolor TM 5g

Neohodnoceno
 
Novinka Tip Efekt lupa
 

INCI : Sodium Hyaluronate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Hydrogenated Castor Oil

Dávkování: 0,1 - 2%,Ecocert

Teplota: 65-80C

Rozpustnost: v olejích

Použití: hydratace, optické zvětšení a vyživení rtů, hojení jizev a optické zmenšení vrásek

Dostupnost Skladem
290 Kč    
Kód produktu 1469
Kategorie Aktivní látky
 

HyacolorTM (v oleji dispergovaná kyselina hyaluronová) je speciálně designovaná pro barevnou kosmetiku. Umožňuje aplikovat ve vodě rozpustnou HA (kyselinu hyaluronovou) do barevných kosmetických produktů, které jsou převážně založeny na olejových surovinách, a poskytuje excelentní hydrataci, optické zvětšení rtů a také hojivý účinek.

Hyacolor se získává z nízko-molekulární kyseliny hyaluronové (HA) a rostlinných olejů unikátní HA mikročásticovou technologií. Nízko-molekulární HA je rovnoměrně dispergovaná v olejové fázi. Při aplikaci na pokožku Hyacolor může snadno uvolnit molekuly HA, nízko-molekulární HA může rychleji proniknout do pokožky a vyživovat ji zevnitř.

Hyacolor umí značně zvýšit hydrataci pokožky a udržovat pokožku neustále hydratovanou, protože vnější vrstva Hyacoloru je z lipofilních (rozpustné v tucích) složek, které umí vytvářet na pokožce mastný film, ten zabraňuje odpařování vody z pokožky a vnitřní nízko-molekulární HA pak může proniknout do pokožky a hydratovat ji okamžitě.

Hyacolor umí zvětšovat rty tím, že váže více vody v pokožce rtů a poskytovat tak produktům na rty efekt, že se rty stávají šťavnatějšími a plnějšími. Kromě toho má Hyacolor silně hojivý efekt na pokožku rtů. Zlepšuje stav vysušených a popraskaných rtů a dělá rty hladšími a jemnějšími při dlouhodobém používání.

Hyacolor může být použit do make-upů, balzámů a lipů na rty a další péči o rty; jako třeba make-up, BB krém, rtěnka na rty, lesk na rty atd.

Původ, kvalita: kyselina hyaluronová v tomto produktu nepochází ze živočišných zdrojů, vyrábí se bakteriální fermentací bez použití genetické modifikace (non GMO); Ecocert certifikát

Vzhled: slonovinově bílá až světle žlutá mast

Doporučené dávkování je 0,1-2%.

Zapracování do přípravků: vytvoří se základ ze všech surovin kromě Hyacolor™ a těkavých/vonných látek (zahřátí na teplotu nad 80 °C, homogenizace, popř. emulgování), za stálého míchání se zchladí na teplotu mírně převyšující 72 °C (teplota tání Hyacolor™), přidá se Hyacolor™, zhomogenizuje a pokračuje v chlazení za stálého míchání. Těkavé/vonné látky se zapracují do zchladlého produktu před naplněním do obalu.