Emulsense™ HC 50g

Neohodnoceno
 
Novinka Tip Efekt lupa
 

INCI Name: Brassicyl Isoleucinate Esylate (and) Brassica Alcohol

ECOCERT

Emulsense ™ je  Ecocertem certifikovaný vlasový emulgátor

Použití : kondicionér, vlasový balzám,bezoplachový kondicionér

Olejová fáze doporučena 5,0-16% při teplotě 70-75 C

Emulsense ™ HC má pH konečného produktu (3.5), takže doporučuji alkalický roztok L-argininu na dorovnání.

Dostupnost Objednáno
180 Kč
Kód produktu 1775
Kategorie Emulgátory
Položka byla vyprodána...
 

Emulsense ™ je  Ecocertem certifikovaný vlasový emulgátor.

Emulsense ™ je přírodní kationtové činidlo vhodné pro úpravu vlasů a péči o pleť. Je ideální složkou pro trh s přírodními produkty. Je odvozen výhradně z fermentace a rostlinných materiálů s využitím principů udržitelné zelené chemie. Jeho složení je 65% aktivní (přírodní kationtový) a 35% mastný alkohol.

Pro kondicionéry vlasů je Emulsense ™ primárním aktivním antistatickým činidlem, které umožňuje jak vynikající výkon, tak i přírodní nároky. V péči o pleť se jedná o emulgátor se zcela novým smyslovým profilem, který poskytuje hedvábný počáteční pocit, a práškový pocit po pocitu, který není dokonalý. Jeho klíčové vlastnosti jsou: 100% přírodní, ECOCERT schválen, v souladu s normami COSMOS, NaTrue a NPA, bez petrochemických látek, bez palmových látek, bez quat-free, snadno biologicky odbouratelných (OECD), netoxický pro Aquatic Organics (OECD), bez geneticky modifikovaných organismů a žádné zkoušky na zvířatech.

Často se přidává další mastný alkohol, aby se zlepšila struktura, a glycerol se přidává pro zvýšení stability. 

Důležité: Vlastní pH Emulsense ™ je 3,5. Prostředky obsahující Emulsense ™ mohou vyžadovat úpravu pH na úroveň vhodnou pro vlasové a kožní produkty. Důrazně se doporučuje, aby byl L-Arginin používán jako prostředek pro úpravu pH.

Olejová fáze doporučena 5,0-16% . při teplotě 70-75 C
Emulsense ™ HC má pH konečného produktu (3.5), takže doporučuji alkalický roztok L-argininu na dorovnání.