Guggul 10g

Neohodnoceno
 
 

INCI: Commiphora Mukul (Guggul)

Rozpustit ve vysokoprocentním alkoholu

Dostupnost Objednáno
99 Kč
Kód produktu 885
Kategorie Extrakty CO2,sušené extrakty
Položka byla vyprodána...
 

Výrobek má opravné vlastnosti a je doporučen pro léčbu degenerativní kůže a vrásek. Má protizánětlivé a omlazující a povzbuzující vlastnosti. Stimuluje proliferaci fibroblastů, zvyšuje syntézu kolagenu typu I, inhibuje matricové metaloproteinasy a expresi elastázy. Používá se také v podrážděné pokožce av anticelulitidových přípravcích.