Yucca pudr 50g

Neohodnoceno
 
Novinka Tip Efekt lupa
  • 1 z 2
 

Yucca nebo také  manioc, je dřevěný keř Euphorbiaceae  pocházející z Jižní Ameriky

Pomáhá zlepšit pěnu v ručně vyráběných mýdlech

Dostupnost Skladem
139 Kč    
Kód produktu 1408
Kategorie Extrakty CO2,sušené extrakty
 

INCI: Yucca Root Filamentosa powder

Země: Nigerie

Použití: mýdla, sprchové gely, šampony, mycí pleťové emulze

Yucca pomáhá zlepšit pěnu v ručně vyráběných mýdlech. Yucca nebo také  manioc, je dřevěný keř Euphorbiaceae  pocházející z Jižní Ameriky. Yucca se v tropických a subtropických oblastech intenzivně pěstuje jako jedlý škrobový hlízový kořen, který je hlavním zdrojem sacharidů. Nigérie je největším světovým producentem manioku.