Kosmetické suroviny

 
11
10001111000

Stránka 1 z 4 - 61 položek celkem

  • MMHlG 214x214 Novinka Kód: 705
    Skladem

    INCI:Charcoal 100% rostlinné uhlí

    velikost 33mm

     

    12 Kč
  • amaranth red garnet Novinka Tip Kód: 798
    Skladem

    INCI : Squalane

    Dávkování : 1-10%

    Použití : Krémy,séra,šampony,BB

    290 Kč
  • 2016 02 04 1454563253 8606245 BabassuOil Kód: 600/BAL
    Skladem

    INCI : Orbignya Oleifera (Babassu) Seed Oil

    SAP NaOH: 0.178

    od 175 Kč
  • Bahno z mrvého moře sušené 100g Kód: 831
    Skladem

    INCI:MARIS LIMUS EXTRACT

    Země původu : Jordánsko

    Použití : pleťové masky,proti akné,na sklidnění exemu,zábal na vlasy( především mastné a lupy),do mýdla..

    88 Kč
  • Shea Butter Akce Novinka Kód: 627/BAL
    Skladem

    INCI : Butyrospermum Parkii (Shea Butter) 

    SAP NaOH: 0.128

    Bod tání 36c

    od 190 Kč
  • EM Keramik pulver hell ml Novinka Kód: 606
    Skladem

    INCI : Bentonite ..Aztécká hlína

    Jemný jíl obsahující vulkanický popel zvaný montmorilloni.

    Výborný na kožní plísně - možná aplikace - bentonit smíchejte půl na půl s kokosovým tukem. Směs zlehka naneste na postižená místa a nechte působit. Postup opakujte nejméně jednou za 8 hodin. Takto se plísně zbavíte během asi 3 dnů, bez ohledu na to, kde je.

    Používá se jako plastikítor při výrobě krémů a mastí.

    Bentonit (aztécká hlína) byl poprvé objeven před 300 lety ve Francii pod horou Monte Morillon a hlínu stejného složení používali i aztéčtí indiáni v Americe. Hlavní složkou tohoto šedivého jílu je montmorillonit. Je charakteristický vysokým obsahem jílových nerostů.

    30 Kč
  • Benzoe Sumatra 1 Qualitaet 250g b2 Kód: 840
    Skladem

    INCI: Styrax Benzoin

    Země: Sumatra 1.Top kvalita

    Vůně : teplá , sladká ,vanilkovo-čokoládová

     Rozpustnost : Rozpustný v alkoholu , nerozpustný ve vodě
    Použití :Na suchou, popraskanou a podrážděnou pleť, přírodní konzervant, fixátor vůní v parfémech.

    65 Kč
  • etericky olej vanilka Akce Kód: 663
    Objednáno

    INCI: Vanilla plantifolia fruit extract, ethanol

    Země původu Madagaskar

    Ecocert certifikat !!

    Organic extract, 100% pure and natural

    250 Kč
  • Kahai Nut Oil Kód: 816
    Objednáno

    INCI :Caryodendron Orinocense Seed Oil

    Olej lisovaný za studena

    Použití : do krému,do olejového séra,na vlasy

    190 Kč
  • Kurkuma giftig Kód: 873
    Skladem

    INCI: Curcuma longa root CO2 extract

    Dávkování : 0,05-0,5% Bio kvalita 

    Použití: zklidňují,antimikrobiální,pro problematickou pleť( akne,ekzém),suchá,popraskaná pokožka

    129 Kč
  • demi voda Kód: 765
    Skladem

    Demineralizovaná voda je voda zbavená všech iontově rozpustných látek, ideální pro kosmetické produkty či mýdla

    11 Kč
  • preservatives Novinka Kód: 741
    Skladem

    INCI: Sodium Phytate, Aqua, Alcohol

    Dávkování : 0,05-0,5% přidává se do vodní fáze

    Přírodní chelatační činidlo , Ecocert

    79 Kč
  • Back2Life Homeopathy Leaf Bottle Novinka Kód: 666
    Skladem

    INCI: Aqua, Glyerin, Sodium Levulinate, Sodium Anisate
    Dávkování: 2,0 - 4,0%
    Rozpustný ve vodní fázi ,pH 4-5,5
    Ecocert

    150 Kč
  • Glyceryl Caprylate DermosoftZ GMCY Kód: 669
    Skladem

    INCI Name: Glyceryl Caprylate

    Dávkování : 0,5-1%

    pH 4-7

    90 Kč
  • baby in bath Kód: 825
    Skladem

    INCI : Disodium Cocoamphodiacetate

    Amfoterní sekundární tenzid

    Dávkování: 3-30%

    Použití : šampony,sprchové gely,čistící pleťové gely,pěny do koupele,dětské šampony,přípravky proti akné

    50 Kč
  • Dragons Blood Sangre De Drago Sap Powder S 20131001 Kód: 837
    Objednáno

    Sangre de Dragon sušený latex 100% přírodní pryskyřice z Croton lechleri. Bez konzervačních látek.

    Země : Peru

    Dávkování : 0,1-0,5% ( doporučuji připravit 1% roztok v glycerinu a dávkovat 1-3%)

    Fytoterapeutické vlastnosti:

    Antiseptický, protivirální, protibakteriální, protizánětlivý, protitumorový, protivředový, stavící krvácení, hojící rány, podporující hojení zjizvené tkáně

    99 Kč
  • i min 301 a Novinka Tip Kód: 807
    Skladem

    INCI : Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil & Succinite Extract

    Dávkování :1-10% rozpustný v oleji

    Použití : krémy,séra,pleťové masky

    119 Kč
  • FSS16009 1 Novinka Tip Kód: 792/10G
    Skladem

    INCI : Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil & Malus Domestica Fruit Stem Cell Extract & Argania Spinosa Sprout Stem Cell Extract

    Dávkování : 0,5-2% rozpustný v oleji 

    Použití : do séra,očních i pleťových krémů,do směsi olejů

    od 350 Kč
Další produkty

Stránka 1 z 4 - 61 položek celkem