Hydrolát Pomeranč BIO 100ml

Neohodnoceno
 
Novinka Tip Efekt lupa
 

INCI : Citrus sinensis (Sweet Orange) Water

Osvěžuje, vyrovnává a tonizuje pokožku i psychiku. Také výborný k posílení vlasů. Vhodný především pro mastnou a problematickou pleť, ale i všechny typy.

Dostupnost Skladem
160 Kč    
Kód produktu 1661
Kategorie Hydroláty
 

Má příjemnou sladkou citrusovou vůni a aroma pomeranče. Nositel radostné energie. Vhodný na různé kožní problémy.

Pomeranč je známý svým náladu zlepšujícím a povzbuzujícím efektem.

Osvěžuje, navozuje radostné emoce, vhodný na unavenou pokožku, pleť trpící častými vyrážkami, uvolňuje nahromaděný stres. Je obzvláště vhodný pro pleť mastnou a problematickou. Perfektně hydratuje pleť suchou a normální pokožce pomáhá obnovit balanci kožního mazu, posiluje strukturu pokožky a pomáhá zadržovat vlhkost v pleti.  Pleti navrací zdravou barvu a tonizuje ji, vytahuje stres z pleti. Eliminuje vznik vyrážek v dospělosti. V tradičním léčitelství v Orientu se hydrolát užíval vnitřně při nechutenství, nevolnosti a bolestech hlavy.

Květová voda z květu sladkého pomeranče navozuje pozitivní pocity, uvolňuje frustrace a zablokované energie. Sladký pomeranč se spojuje se srdeční čakrou, proto rezonuje s pocity štěstí a radosti, a navozuje pocity hojnosti, prosperity a sdílení. Pomáhá léčit emocionální problémy spojené se smutkem, truchlením a ztrátou, pocity zoufalství a beznaděje a také vnitřní pocity beznaděje, které se obracejí ve vztek a agresi z frustrace. Již po staletí se sladký pomeranč užívá k čištění negativity a přilákání pozitivity.

 

Hydrosoly, označované také jako květinová voda, jsou 100% čisté a neobsahují konzervační látky, alkohol a emulgátory. Biopark Cosmetics Hydrosols jsou ve srovnání s jinými značkami 3 až 5krát koncentrovanější a mají vynikající kvalitu. To znamená, že pro dosažení stejného účinku je zapotřebí menšího množství produktu.
Mírně zakalený (mléčný) vzhled a intenzivní vůně jsou kvůli vysoké koncentraci, což potvrzuje jejich kvalitu. Hydrozoly se mohou používat samostatně nebo se smísí s destilovanou vodou při použití na citlivé pokožce.