Aurafirm N

9 hodnocení
 
 

INCI:  Avena sativa (Oat) Ferment, Fermented Oat Extract, Lactobacillus Ferment,Beta-Glucan

Dávkování: 1-5%, pH 3,95

Použití : Pleťová séra,krémy,vlasové přípravky

Natural raw material approved by ECOCERT in accordance with the COSMOS Standard

Fragrance Free
Gluten Free
Alcohol Free
Hypo Allergenic
Free from allergens
Free from animals
Not tested on animals
China INCI Compliance

od 139 Kč
Kategorie Aktivní látky
Zvolte variantu
Kód produktu 1323/10G 10g: 10g Skladem 139 Kč
   
Kód produktu 1323/BAL 30ml: 30ml Skladem 339 Kč
   
 

Účinnost:

  • Urychluje zotavení mikrobiomů - Urychluje zotavení první linie obrany pokožky a zlepšuje podmínky pro prosperitu mikrobiomů (In Vitro).
  • Kypří a zpevňuje pokožku - Zvyšuje tloušťku vrstvy corneum, tloušťku epidermu a laminaci (Ex Vivo).
  • Vyhladí pleť - Aurafirm rychle snižuje drsnost pokožky a zpevňuje a baculatá pokožku (In Vivo).
  • Rozzářená pleť - Aurafirm výrazně zlepšuje pleť a záři pokožky (In Vivo).
  • Zanechává pokožku hydratovanou a uklidňuje ji - 70% spotřebitelů cítilo, že Aurafirm poskytl dlouhodobé pohodlí, zvlhčení, zář a pevnost
  • Stav a zlepšení vlasů - Přínosy pro péči o vlasy zlepšením pocitu a stavu mokrých a suchých vlasů (Ex Vivo).

 

KLÍČOVÉ VLASTNOSTI:

Jemné odlupování - Je bohatý na přirozeně exfoliační AHA, které podporují obnovu buněk a odhalují zářící pokožku.

Zdraví pokožky - Působí jako katalyzátor regenerace mikrobiomů a umožňuje dobrým bakteriím prospívat ke zlepšení zdraví pokožky.

Zpevnění pokožky - Hydratuje pokožku a poskytuje rychlé a dlouhodobé nakypření a zpevnění pleti.

 

Lactobacillus Ferment je účinná kosmetická složka, která se získává z extraktu vznikajícího během fermentace laktobacilů. Ty jsou druhem bakterií, které jsou přínosné pro lidský organismus. Setkáme se s nimi zejména v potravinách (jogurty, kefíry, kysané zelí apod.), ale můžeme je najít také ve složení pleťové či vlasové kosmetiky. Jedná se o bezbarvou tekutou látku rozpustnou ve vodě. V kosmetice se laktobacily využívají pro své antimikrobiální účinky, a to zejména v produktech obsahujících vodu. Kromě toho mají příznivé účinky na pokožku. Podporují obnovu jejích buněk a působí příznivě na pleť trpící akné nebo růžovkou. Kromě toho mohou podporovat produkci kolagenu, a tím působit proti předčasnému stárnutí pokožky.

Fermentace Lactobacillus (1-5%), Extrakt z ovsa Avena sativa (1-5%) aurafirm N  je přírodní fermentovaný oves, který zlepšuje zdraví pokožky a zvyšuje obranyschopnost buněk a zlepšuje zářivost pleti díky urychlení regenerace mikroorganismů. Poskytuje vyhlazování pokožky, opětovné plstění a stvrdnutí a výrazně zlepšuje pleť a záření pokožky. Jedná se o aktivní látku obsahující kyselinu glykolovou a kyselinu mléčnou, Beta-Glukan,kožní signální peptidy ovesů, fosfolipidy a polyoly, které pomáhají pevně a replikovat pokožku. Tyto mikrobiologické nosiče, spolu s mocí ovesu, rychle podporují zdravou pokožku, která vypadá žhavá. Jedná se o mobilní kapalinu s malým množstvím suspendovaného sedimentu. Aurafirm N je doporučen pro použití ve všech aplikacích péče o pleť, včetně masky, tělové masky, krémy a pleťové vody, šampony, masky na vlasy, čisticí prostředky, mýdla, péči o nehty, péči o kutikuly. Je schválen společností Ecocert / COSMOS