Emulgátory

 
26
210126210

Stránka 1 z 2 - 20 položek celkem

  • sucragel 1 Kód: 2858
    Sucrabase SF 100ml
    Skladem

    INCI :Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sucrose Laurate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Water, Sucrose Stearate

    - emulgátor a zahušťovadlo

    - 100% přírodní připravený k použití na bázi čirého olejového gelu pro řadu kosmetických aplikací
    - velmi jednoduché použití a funguje jako fantastický základ pro exfoliator
    -Dávkování: 10-90%
     

    59 Kč
  • Sodium Stearate Kód: 2744
    Stearan Sodný 50g
    Skladem

    INCI : Sodium Stearate

    Dávkování : 1-10% , 10% do tuhého konceptu

    Rozpustnost : v teplé vodě 80c

    160 Kč
  • sucrose stearate Novinka Kód: 2606
    Sucrose Stearate 50 g
    Skladem

    INCI: Sucrose Stearate

    HLB: approx. 15

    Použitá koncentrace: 2-5%

    Použití: péče o obličej a tělo, po slunci, dětská kosmetika

    199 Kč
  • durosoftpg10l sg01small w493h330 Kód: 2549
    Polyglyceryl-10 Laurate 100ml
    Skladem

    INCI: Polyglyceryl-10 Laurate

    HLB: 11-12

    Dávkování : 1-20%

    PEG Free, bez palmy, Cosmos

    Klíčové výhody: Emulgátor. Čistič. Změkčovač pokožky.

    180 Kč
  • FSSB22037 2 Kód: 2303
    Sucragel AOF 100ml
    Skladem

    INCI: Glycerine, Prunus Amygadlus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Sucrose Laurate, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Water.

    Dávkování: 6-99%

    výsledný produkt musí mít pH: 4-8!!!

    Sucragel AOF vám umožňuje vytvářet olejové gely, které se při kontaktu s vodou okamžitě změní na „mléko“.

    - přidává se do smývatelné kosmetiky

    169 Kč
  • symbio solv clear plus Tip Kód: 1778
    Symbio Solv Clear Plus 50ml
    Skladem

    Natural solubilizer Clear plus

    INCI: Caprylyl/Capryl Glucoside; Aqua; Sodium Cocoyl Glutamate; Glyceryl Caprylate; Citric Acid; Polyglyceryl-6 Oleate; Sodium Surfactin

    - Výkonný přírodní solubilizátor pro transparentní výrobky , 1: 3 až 1:7 EO:Solubilizer

    - PEG-free

    - Pro parfémy a éterické oleje

    - 100% přirozeně odvozené

    210 Kč
  • Emulsense HC AD2 WEB 1 1 Tip Kód: 1775
    Emulsense™ HC 50g
    Skladem

    INCI Name: Brassicyl Isoleucinate Esylate (and) Brassica Alcohol

    ECOCERT

    Emulsense ™ je  Ecocertem certifikovaný vlasový emulgátor

    Použití : kondicionér, vlasový balzám,bezoplachový kondicionér

    Olejová fáze doporučena 5,0-16% při teplotě 70-75 C

    Emulsense ™ HC má pH konečného produktu (3.5), takže doporučuji alkalický roztok L-argininu na dorovnání.

    180 Kč
  • durosoft sf Kód: 1356
    Polyglyceryl-4-oleate 100ml
    Skladem

    INCI: Polyglyceryl-4-oleate

    HLB: 4-6

    Dávkování : 5-15%

    PEG Free, bez palmy, Cosmos 

    180 Kč
  • img Kód: 909
    Plantasens® HE20 50g
    Skladem

    INCI: Cetearyl Glucoside & Sorbitan Olivate

    Dávkování : 3-6% pro olejovou fázi 10-35%,O/W

    Teplota tavení : 50-60%

    ECOCERT

    110 Kč
  • xyyzzx1436242475413 Kód: 498
    BTMS - 50 50g
    Skladem

    BTMS-50 je kvartérní amoniová sůl NH4+ odvozená z přírodního rostlinného řepkového oleje

    Vhodné pro vlasový kondicioner, balzám na vlasy, bezoplachový kondicioner, balzámy na tělo, tělové peelingy

    129 Kč
  • montanov Kód: 462
    Montanov TM L 30g
    Skladem

    Montanov® ™ L je univerzální emulgátor na bázi přírodních surovin pro emulze O / V

    Použití: sprej, krém, máslo, odličovací mléka, vlasová kosmetika, ideální do makeupu, BB

     

    85 Kč
  • CetearylAlcohol Kód: 447/BAL
    Cetyl Alkohol
    Skladem

    Bílé, voskovité vločky, 100% rostlinný

    Vhodné pro alergiky na včelí vosk

    od 26 Kč
  • myrica rubra wax berry bayberry leaves isolated white 54843095 Kód: 216
    Myrikový vosk 30g
    Skladem

    Veganský ovocný vosk z bobulí stromu Myrica. Ecocert

    Myrica vosk se používá do másel, balzámů, pleťového mléka, dekorativní kosmetiky i na vlasovou péči

     

    79 Kč
  • piroctone olamine Kód: 181
    Tego Amid S18 50g
    Skladem

    TEGO AMID S18

    NCI: Stearamidopropyl Dimethylamine
    Vlasový emulgátor do kondicionérů 1-3% ,do šamponu 0,5-2% , do bezoplachového kandicionéru 1%
    Důležité je kyselé prostředí pro jeho účinek

    1g Tego Amid S 18 (ph 3,5 - 4,5)

    kys.citronové         0,27g nebo
    kys.mléčné             0,27g

    Kationický tenzid

    65 Kč
  • betaine trimethylglycine บีเทน aminocoat Kód: 178
    Emulprot 50g
    Skladem

    Emulprot je kombinovaný výrobek obsahující přibližně 15-20% hydrolyzovaných mléčných proteinů, 30-40% citronanu sodného, ​​10-20% xanthanové gumy a hydrokoloidy Guarová guma a 10-20% stearanu hořečnatého

    169 Kč
  • beeswax img 01 Kód: 88/BAL3
    Bio- Včelí vosk přírodní
    Skladem

    Včelí vosk je vhodný na výrobu svíček, kosmetiky nebo do kuchyně

     

    od 45 Kč
  • Wollwachsalkohol Kód: 85
    Lanolin alkohol 30g
    Skladem

    Alkoholy lanolinu váží vodu v množství šastinásobku své váhy, využivuje a změkčuje pokožku

    99 Kč
  • emulsan Kód: 79/BAL
    Emulsan
    Skladem

    Tento emulgátor je derivátem rostlinných mono a di esterů. Používá se do krémů které mají obsah tuku 20-40% a do mléka s obsahem tuku 15-25%

    od 99 Kč
Další produkty

Stránka 1 z 2 - 20 položek celkem