PCA Copper 10g

Neohodnoceno
 
  • 1 z 5
 

INCI: PCA Copper

Dávkování : 0,05-1%

Modro-lagunový prášek rozpustný ve vodě.

COSMOS,ECOCERT GREENLIFE

Dostupnost Skladem
99 Kč    
Kód produktu 3744
Kategorie Aktivní látky
 

Měď je jedním ze základních stopových prvků v těle. Pomáhá regulovat aktivitu mazových žláz, má adstringentní a antimikrobiální vlastnosti. Je to ideální aktivní složka pro mastnou pleť.Skvělý efekt má i pro mastící se vlasovou pokožku.Pro těžké nebo dlouho trvající formy akné se doporučuje se v kombinaci s PCA Zinkem a Azeloglycinou.

Použití:Antibakteriální čistící řada se sklonem k akné,Adstringentní a čistící ošetření regulační péče o mastnou pleť, Matující péče proti lesku Péče

Šampony pro mastné vlasy, Péče proti vypadávání vlasů