Lysofix Liquid 50 g

Neohodnoceno
 
 

INCI: Glycerin, Glycine soja (Soybean) Seed Extract 

Dávkování:3-5 % (O/W emulsifier) 1-3 % (co-emulsifier) do vodní fáze

Přírodní a elegantní emulgátor za studena s hedvábným nádechem

Dostupnost Skladem
219 Kč    
Kód produktu 4123
Kategorie Emulgátory
 

Tento emulgátor typu olej ve vodě je schválen COSMOS a je dodáván jako medová kapalina. Může být použit jako emulze za horka nebo za studena a může vytvořit velmi řídké rozprašovatelné lotiony. Pokožka je úžasná, nemastná, hedvábná, s dobrou herní dobou a není lepkavá, navzdory lysolecitinu, který může být občas trochu lepkavý. 

Přírodní micelární emulgátor O/V s hedvábným nádechem, který lze použít ve studeném i horkém procesu. Výkonný emulgátor bez zahušťování, který napomáhá disperzi pigmentu s potenciálem zvýšit SPF. Vysoká kompatibilita ve složení.

Poskytuje pokožce hydrataci a zároveň zlepšuje biologickou dostupnost aktivních složek. Zvyšuje produkci kolagenu a elastinu. Osvědčený zklidňující micelární čistící účinek bez podráždění.

Poznamenali, že je kompatibilní se silikony, pigmenty, minerálními a chemickými plnivy. Lze jej použít jako emulgátor za studena, který nezvyšuje viskozitu, což znamená, že s ním můžeme vyrábět stříkatelné emulze! Woo!

Doporučený rozsah použití pro kapalinu Lysofix je 1 % až 5 %. Navrhují, že se používá v množství 3 % až 5 % jako jediný emulgátor; 1 % až 3 % jako koemulgátor. Má optimální rozsah pH 4 až 8. 3 % by emulgovalo 20 % olejů; 4 %, 30 % oleje; a 5 %, 40 % olejů. Má HLB 14,9, což je ve vodě rozpustné rozmezí.

Přidejte kapalinu Lysofix do vodné fáze, horkou nebo studenou, poté přidejte olejovou fázi za míchání, abyste vytvořili emulzi.