Jasmínový vosk 10g

Neohodnoceno
 
Novinka Připravujeme Efekt lupa
 

INCI : Jasminum Grandiflorum Flower Cera

Země: Egypt

Teplota tání: 54-59 ° C

- květinové, silné, bohaté a exotické tóny

Dostupnost Skladem
59 Kč    
Kód produktu 2957
Kategorie Rostlinné oleje a másla
 

Jasmínový květ, který pochází Persie a Kašmíru , se nazývá „královna noci“, protože jeho vůně voní, jakmile slunce zapadne. 
Bílá nebo slabě zabarvená růží, její opojná vůně symbolizuje naději, štěstí a lásku po tisíciletíJasmín je navíc mnohými asijskými populacemi považován za pomoc při duchovním povznesení, ale také jako lék (pomáhá bojovat proti stresu, uklidnit napětí, regulovat emoce, vyvážit psychosféru). - emoční, ...). Jasmín, vzácná
surovina, je považován za Pána Květin, protože jeho vůně je bohatá, komplexní a podmanivá.Poté, co udělal štěstí města Grasse mezi XVII a XX století, Jasmine grandiflorum se dnes pěstuje hlavně v Egyptě, kde sběrači sbírají své křehké květiny v ruce při východu slunce v zájmu zachování svého intenzivní vůně. 
Jasmín, který je široce používán v parfumerii, tvoří srdce mnoha prestižních parfémů, obecně v harmonii s růží, kde přináší květinové, ovocné, zvířecí a práškové tóny .
Květinové vosky se získávají při výrobě absolutních látek a koncentrují se voskovité a olejnaté sloučeniny květu, jako jsou mastné estery, mastné alkoholy, fytosteroly ... při zachování některých aromatických sloučenin květu, které jim dodávají charakteristický zápach. Květinové vosky jsou proto velmi zajímavé pro to, aby svým kosmetickým výrobkům přinesly luxusní vůně a zároveň hrály roli textury a změkčovadla .

 

Tento vosk extrahovaný z květů Jasmine grandiflorum z Egypta je božský k parfémovým balzámům a krémům nebo k vytvoření tuhých parfémů tím, že poskytuje nádherné květinové, opulentní a teplé tóny. Tento vosk, bohatý na přírodní mastné estery květin, přináší „domácím“ kosmetickým procedurám hebkost a zvlhčující vlastnosti.

Vůně bílých květů, silná a opojná , ovocná a lehce zvířecí a práškovitá . Vosk Jasmine grandiflorum má bohatou a smyslnou vůni , kterou oceníte zejména při péči o tělo, vlasy, ruce, ... Tyto uhrančivé a rafinované nóty jsou ideální pro vytváření tuhých parfémů nebo vonných balzámů.

Vonný prostředek: přináší do kosmetických přípravků omamné tóny jasmínu.

Přináší tělu příjemný pocit a poskytuje pokožce bohatý a krémový zvláčňující účinek.

Chrání a předchází dehydrataci : bohatý na estery mastných kyselin, mastné kyseliny a fytosteroly, jasmínový vosk zanechává na pokožce měkký film a zabraňuje dehydrataci pokožky.

POUŽITÍ:

Použijte jako přísadu do svých přípravků:
  • Balzámy
  • Krémy a mléka: ideální pro jemné provonění vašich emulzí při zvýšení jejich ochranné síly
  • Přírodní svíčky
  • Pevné parfémy
 

NĚJAKÉ NÁPADY:

  • Výživný voňavý tělový balzám
  • Vonný krém na ruce
  • Ochranný balzám na vlasy pro suché vlasy
  • Smyslný tuhý parfém
  • Vonná svíčka
 

SYNERGIE:

Citrusové vrchní tóny: bergamot, mandarinka, grapefruit ...

Květinové tóny: Ylang - ylang, Neroli, Rose, Geranium, Tuberose, Jasmine sambac ...

Jantarové tóny základu: peruánský balzám, vanilka, benzoin ...

Základní dřevité tóny: santalové dřevo, Amyris, cedr, gaiacké dřevo ...

Absolutní jasmín grandiflorum, pro intenzivní vůni jasmínu.