Olej z pražené kávy 10ml

Neohodnoceno
 
 

INCI: Coffea Arabica Seed

Dávkování: 1-3 %

Vůně: Krásná po čerstvě upražené kávě

 

Dostupnost Skladem
139 Kč    
Kód produktu 3777
Kategorie Rostlinné oleje a másla
 

Olej z pražené kávy je bohatý na kofein, který je ceněn pro své energizující a stimulační vlastnosti. Je známo, že kofein ve formulacích, zejména na vlasech, vytváří buněčné bariéry a posiluje tvorbu buněk, čímž vám dodává silnější a lesklejší vlasy. Jeho vysoká hladina kyseliny chromogenní je super antioxidant, včetně spousty fytosterolů a bohatého profilu mastných kyselin, které podporují zadržování vlhkosti a rychlé pronikání pokožky. Olej je široce používán k podpoře poškozené, vrásčité pokožky, jelikož pomáhá vyrovnávat úroveň vlhkosti pokožky.