Ricinový olej, LSZ

Neohodnoceno
 
 

INCI: Ricinus Communis (Castor) Seed Oil

Obsahuje až 90 % kyseliny ricinolejové

SAP NaOH 0,1286

Náš ricinový olej neobsahuje rozpouštědlo hexan!!

od 55 Kč
Kategorie Rostlinné oleje a másla
Zvolte variantu
Castor Oil A Brief Kód produktu 621/BAL2 Balení: 100 ml Skladem 55 Kč
   
Castor Oil A Brief Kód produktu 621/BAL Balení: 1 l Skladem 259 Kč
   
Castor Oil A Brief Kód produktu 621/5L Balení: 5 l Skladem 799 Kč
   
 

Ricinový olej je extrahován z rostliny Castor Bean. Jedná se o viskózní kapalinu s mírným  zápachem. Působí podobně jako glycerin, na pokožce drží vlhkost díky kys. ricinolejové. Ricinový olej přispívá k hustým, velkým bublinám v mýdlovém procesu a používá se ve většině receptur šampónových barů. Je to dobrý olej pro přetučnění.

Ricinový olej urychluje proces zmýdelnění

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole: