Rýžový olej Bran 100ml

Neohodnoceno
 
Novinka Efekt lupa
 

INCI: Oryza Sativa Seed oil

Země: Itálie

- antioxidační, regenerační a a další blahodárné účinky

- vhodný pro všechny typy pleti, i pro tu nejcitlivější

- na zralou, stárnoucí a mdlou pokožku bez jasu

- velmi rychle a snadno se vstřebává, neucpává póry

Dostupnost Skladem
89 Kč    
Kód produktu 2921
Kategorie Rostlinné oleje a másla
 

Rýžový olej nabízí hydratační a zvláčňující účinky. V bezvodých tělových máslech a olejích ho můžete použít v jakémkoliv množství. Rýžový olej (stejně jako sezamový, hroznový, konopný, brutnákový nebo šípkový) je ideální pro suchou pleť.

Rýžový olej je známý především pro svoje cenné vlastnosti, které pokožce navracejí krásný, zdravý, zářivý a mladistvý vzhled. Rýžový olej obsahuje vysoký podíl vitaminu E, je taktéž bohatý na anti-oxidanty. Velmi dobře se vstřebává, přispívá k regeneraci pleti a navrací ji zdravý vzhled. Také se považuje za prostředek, který působí preventivně proti poškození pokožky způsobenému slunečním zářením. Ideální pro citlivou nebo zralou pleť, jako prevence vzniku akné. 

Podporuje mikrocirkulaci krve, proto doporučujeme na otoky a tmavé kruhy pod očima, které se objevují kvůli nedostatku aktivity našich očních víček při spánku.

Díky vysokému obsahu antioxidantů je výborným v boji proti volným radikálům a předchází stárnutí. Kromě toho je rýžový olej velmi prospěšný pro pokožku, stimuluje tvorbu kolagenu a pomáhá potlačovat vrásky. Do pokožky se krásně vstřebá, aniž by došlo k pocitu těžkosti a mastnoty.

Obsahuje vitamíny A, PP, E, skupiny B, velké množství mastných kyselin (46% kyseliny olejové, 36% linolové a 1% linolenové). Množství vitaminu E mu zabezpečuje označení přírodní antioxidant. Díky tocotrienolu, tokoferolu, gama-orizonolu a skvalenu, rýžový olej zpomaluje proces stárnutí a je nezbytným nástrojem v boji proti volným radikálům.

Rýžový olej díky svému unikátnímu složení má výrazné preventivní vlastnosti:

 
  • je přírodní antioxidant
  • má léčivé účinky
  • zabraňuje procesu pigmentace melaninu
  • zachytí ultrafialové záření a brání jim proniknout do kůže – použití při výrobě ochranných krémů proti slunečnímu záření a kondicionérů na vlasy
  • v dětské kosmetice

 

Rýžový olej a jeho použití v kosmetice

  • má vliv na růst vlasů
  • využívá se v péči o řasy a obočí
  • zábaly s rýžovým olejem – na zlepšení stavu tenkých a poškozených vlasů
  • dlouho a úspěšně se používá v kosmetických prostředcích
  • přírodní antioxidanty prodlužují mladistvost pokožky
  • vynikající hydratační, dobře vyživující a ochranný prostředek pro všechny druhy pleti i tu nejcitlivější
  • je hypoalergenní
  • snadno se vstřebává a neucpává póry – je vhodný pro péči o dětskou pokožku
  • napomáhá k regeneraci pokožky
  • zabraňuje vzniku vrásek, zvyšuje pevnost a pružnost pokožky