Inulin 25g

Neohodnoceno
 
 

INCI : Inulin

Dávkování : 1-2%
bílý prášek rozpustný ve vodě

 

Dostupnost Skladem
35 Kč    
Kód produktu 121
Kategorie Aktivní látky
 

Polysacharid používaný v kosmetice na pokožku a vlasy - dodává příjemný pocit hladkosti. Je také prebiotikum, tj. posiluje mikrobiom pokožky, díky čemuž zvyšuje odolnost vůči vnějším faktorům a patogenům. Hydratační složka - vytváří na pokožce film, který omezuje nadměrné ztráty vody z epidermis (TEWL).

Je důležité ho dobře skladovat v suchu, často absorbuje vodu z okoli a tvrdne. Na kvalitě tím nic nemění.