Extrakty CO2,sušené extrakty

 
30
410130410

Stránka 1 z 3 - 38 položek celkem

  • gromwell root extract 1308785 Novinka Tip Kód: 1817
    Skladem

    INCI : Lithospermum Root 

    Bio

    119 Kč
  • chili Novinka Tip Kód: 1814
    Skladem

    INCI: Capsicum frutescens

    3,1 % Capsaicinu, Bio

    Capsicum frutescens - lusky, sušené, z ekologického zemědělství

    Extrakt z chili CO2 obsahuje všechny lipofilní složky rozpustné v CO2.

    Červená, čirá kapalina s ostrou vůní a chutí.

    Dávkování: 0,1-5,0%. Dávkování, pokud je přípravek aplikován přímo na pokožku: 0,5%.

    Použití: chronická bolest, revma, artritida, atd., anticelulitidní prostředky, balzámy, masti, bezvodé krémy, emulze, oleje, masážní směsi apod.

    99 Kč
  • chamomile Novinka Tip Kód: 1811
    Skladem

    INCI : Chamomilla recutita Flower Extract

    CO2 Bio

    Má výjimečně uklidňující, protizánětlivou, baktericidní, fungicidní a antiseptickou sílu

    99 Kč
  • 0x Kód: 1697
    Skladem

    INCI : Beta vulgaris 

    100% přírodní rostlinné barvivo rozpustné ve vodě

    89 Kč
  • Růže Novinka Tip Kód: 1694
    Skladem

    INCI: Rosa damascena

    Vhodný pro všechny typy pleti. Zejména je vhodný pro citlivou a zralou či podrážděnou pokožku.

    99 Kč
  • 300x300 5449 Kód: 1691
    Skladem

    INCI : Hibiscus sabdariffa

    68 Kč
  • Lakadong Turmeric Kód: 1688
    Skladem

    INCI:Curcuma longa

    Prášek z kurkumy vhodný jako přírodní barvivo, ale také do masek apod.

    78 Kč
  • img.obrazky.cz Novinka Tip Kód: 1673
    Skladem

    Vanille Bourbon Bio prášek

    410 Kč
  • Tonka Novinka Tip Kód: 1532
    Skladem

    INCI : Dipteryx odorata

    50% extrakt Tonky v alkoholu

    Charakteristické aroma; hřejivá, sladká karamelová vůně

    169 Kč
  • alkanet herb Kód: 1426
    Skladem

    INCI: Alcanna tinctoria Radix pudr

    Použití: přírodní barvivo do mýdel

    98 Kč
  • manjistha powder 500x500 Kód: 1420
    Skladem

    INCI: Rubia cordifolia root powder

    Země : Indie

    Použití:do pleťové masky,do mýdla,do krému

    98 Kč
  • yucca root yucca filamentosa 500x330 Kód: 1408
    Skladem

    Yucca je dřevěný keř Euphorbiaceae  pocházející z Jižní Ameriky

    Pomáhá zlepšit pěnu v ručně vyráběných mýdlech

    139 Kč
  • images Kód: 1254
    Skladem

    INCI: Schisandra Sphenanthera Fruit CO2 extrakt

    Vlastnosti: Protizánětlivý, antioxidant, Adaptogenní, Afrodiziakum, Anxiolytikum, Digestive

    Dávkování : 0,1-0,5%

    119 Kč
  • mzrha Kód: 1251
    Skladem

    Myrha Essential Oil - extrakt CO2 pochází z pryskyřice malého stromu, který pochází z Afriky a který souvisí s kadidlem

    Myrhový extrakt se používá k ulehčení pocitu tísně a sebepochyby, klidného dýchání a pomáhá odstranit úzkost

    219 Kč
  • cacao fruit from south america Kód: 1248
    Skladem

    Smyslná, teplá vůně kakaa

    Použití: tělová mléka, oční a pleťové krémy, masážní oleje

    126 Kč
  • images Kód: 1059
    Skladem

    Usnea Barbata je lišejník, který má velmi dobrý vliv na patogenní mikroorganismy, a tak jsou považovány za vyborné a účinné přírodní antibiotikum

     

    99 Kč
  • koren lekorice pouziti pri unave nadledvinek syndromu deraveho streva Kód: 1056
    Skladem

    Po staletí je známá díky svým bělícím účinkům na pokožku

    Výluh z kořene pro jasnější, světlejší a sjednocenou pleť používaly už naše prababičky

    190 Kč
  • beans on white Kód: 918
    Skladem

    Zpomaluje stárnutí pokožky stimulováním mikrocirkulace a současně zlepšuje vzhled a zdraví pokožky

    Vhodné pro oční krémy a séra, revitalizační krémy, mléka proti celulitidě, šampony

    190 Kč
Další produkty

Stránka 1 z 3 - 38 položek celkem