Kosmetické suroviny

 
12
850112850

Stránka 1 z 7 - 119 položek celkem

  • alpha lipoic acid ala กรดอัลฟาไลโปอิก Kód: 115
    Objednáno

    ALA

    INCI :Alpha Lipoic Acid

    Dávkování : 2-3%

    Rozpustit v oleji ,max.40c

    Skvělý antioxidant s Anti-age účinky

    Stimuluje produkci kolagenu,protizánětlivý,regeneruje pleť po slunění,podporuje hojení ran.

     

    129 Kč
  • aloe vera extract ว่านหางจระเข้สกัด Kód: 282
    Skladem

    Lisovaná šťáva z rostliny Aloe vera

    Dávkování: 2-70% pleťová voda,krém,sérum,tělové mléko a hlavně přípravky po opalování.
    Pro vnitřní použití: 2-3 lžíce před jídlem (30 ml 3krát denně)
    Obsahuje 99,7% aloe vera

    89 Kč
  • Amarant CO2 extrakt BIO 10ml Kód: 531
    Skladem

    INCI: Amaranthus Caudatus Seed Extract, and Rosmarinus Officinalis Leaf Extract

    CO2 extrakt Amarantu BIO stabilizovaný 0,1% extraktem z rozmarýnu bio

    Dávkování : 0,3-3%, přidává se lipidní fáze nebo do vychladlé emulze

    159 Kč
  • mc4112e2 shutterstock 44169562 Novinka Kód: 222
    Skladem

    CO2 Extrakt vybraných bylin s antioxidačním a antimikrobiálním účinkem.

    INCI : Salvia Triloba (Šalvěj) Leaf Extract, and Helianthus Annuus (Slunečnicový olej) Seed Oil, and Curcuma Xanthorrhiza(Curkuma) Root Extract, and Humulus Lupulus (Chmel) Cone Extract, and Glycyrrhiza Uralensis (Lékořice) Root Extract, and Eugenia Caryophyllus (Hřebíček) Flower Extract, and Origanum Vulgare (Oregano) Leaf Extract, and Trachyspermum Ammi (Ajowain) Fruit Extract,


    Ideální do přípravků na problematickou pokožku,proti akné, na lupy atd.

    129 Kč
  • argan oil virgin organic น้ำมัน อาร์แกน บริสุทธิ์ ออร์แกนิค Kód: 64/50M
    Skladem

    ARGANOVÝ OLEJ

    INCI:Argania spinosa Kernel oil

    BIO,Panenský,Lisovaný za studena,

    Potravinová kvalita..Maroko

    od 149 Kč
  • avocado oil น้ำมัน อะโวคาโด Kód: 210/BAL
    Skladem

    INCI : Persea gratissima oil

    BIO,Panenský,Lisovaný za studena,

    Potravinová kvalita..

     

     

    od 59 Kč
  • salicylic acid ชนิดละลายน้ำ Kód: 193
    Skladem

    NCI:  Niacinamide

    Dávkování:1-3%
    na Akné 4%

    Přidává se do vychladlé emulze


    109 Kč
  • 2016 02 04 1454563253 8606245 BabassuOil Kód: 600/BAL
    Skladem

    INCI : Orbignya Oleifera (Babassu) Seed Oil

    SAP NaOH: 0.178

    od 175 Kč
  • shea butter certified organic เชีย บัตเตอร์ ออร์แกนิค Akce Tip Kód: 40/100
    Skladem

    BAMBUCKÉ MÁSLO

    INCI:Butyrospermum Parkii Butter

    BIO.Divoký sběr ,nerafinované, TOP kvalita v ČR

    s vůní Savanny ;) Země Ghana

    od 99 Kč
  • Shea Butter Akce Novinka Kód: 627/BAL
    Skladem

    INCI : Butyrospermum Parkii (Shea Butter) 

    SAP NaOH: 0.128

    od 190 Kč
  • EM Keramik pulver hell ml Novinka Kód: 606
    Skladem

    INCI : Bentonite ..Aztécká hlína

    Jemný jíl obsahující vulkanický popel zvaný montmorilloni.

    Výborný na kožní plísně - možná aplikace - bentonit smíchejte půl na půl s kokosovým tukem. Směs zlehka naneste na postižená místa a nechte působit. Postup opakujte nejméně jednou za 8 hodin. Takto se plísně zbavíte během asi 3 dnů, bez ohledu na to, kde je.

    Používá se jako plastikítor při výrobě krémů a mastí.

    Bentonit (aztécká hlína) byl poprvé objeven před 300 lety ve Francii pod horou Monte Morillon a hlínu stejného složení používali i aztéčtí indiáni v Americe. Hlavní složkou tohoto šedivého jílu je montmorillonit. Je charakteristický vysokým obsahem jílových nerostů.

    30 Kč
  • xyyzzx1436242475413 Kód: 498
    Skladem

    INCI: Behentrimonium Methosulfate,Cetyl Alcohol,Butylene Glycol

    Dávkování : 1-7% ( vlasová peče)

    Použití: vlasový kondicioner,balzám na vlasy,bezoplachový kondicioner,balzámy na tělo,tělové peelingy

    160 Kč
  • CetearylAlcohol Kód: 447
    Skladem

    INCI: Cetyl Alcohol

    Dávkování : 0,5 až 10%



    26 Kč
  • geogard cosgard Kód: 480
    Skladem

    INCI: Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol

    Dávkování : 0,8-1%

    1 kapka na 10 g prodlouží trvanlivost produktu o  6 měsíců
    2% (cca 2 kapky do 10 g prodlouží trvanlivost po dobu 12 měsíců )

    ECOCERT

    Použití :  krémy, mýdla, pleťové vody, sprchové gely, šampony, kondicionéry, v šetrné dětské kosmetice a také v produktech proti slunečnímu záření

     

    94 Kč
  • panthenol pro vitamin b5 โปร วิตามินบี5 Kód: 103/BAL
    Skladem

    PANTHENOL

    INCI: Panthenol

    Dávkování : 0,5-5%

    109 Kč
  • g5 o Kód: 267
    Skladem

    Dermofeel ® G 5 O
    INCI: Polyglyceryl-5 Oleate, tocopherol, helianthus annuus (sunflower) seed oil.

    Dávkování: 3-6% jako emulgátor
    0,5-1% jako ko-emulgátor

    129 Kč
  • Dermofeel PP 50g Kód: 175
    Skladem

    NCI: Polyglyceryl-3 Palmitate
    Dávkování : 3-10% ,mycí olej 10%
    Teplota :35 - 40°C
    Ecocert

    65 Kč
  • mineral oil Kód: 212
    Skladem

    INCI: Isoamyl Laurate

    Dávkování : 1-20% péče o pleť

                         0.5-2% péče o vlasy

    109 Kč
Další produkty

Stránka 1 z 7 - 119 položek celkem