Rostlinné oleje a másla

Bio oleje a másla lisované za studena

 
39
10001391000

Stránka 1 z 3 - 43 položek celkem

  • amaranth red garnet Tip Kód: 798
    Objednáno

    INCI : Squalane

    Dávkování : 1-10%

    Použití : Krémy,séra,šampony,BB

    290 Kč
  • argan oil virgin organic น้ำมัน อาร์แกน บริสุทธิ์ ออร์แกนิค Kód: 64/50M
    Skladem

    ARGANOVÝ OLEJ

    INCI:Argania spinosa Kernel oil

    BIO,Panenský,Lisovaný za studena,

    Potravinová kvalita..Maroko

    od 149 Kč
  • avocado oil น้ำมัน อะโวคาโด Kód: 210/BAL
    Skladem

    INCI : Persea gratissima oil

    BIO,Panenský,Lisovaný za studena,

    Potravinová kvalita..

     

     

    od 59 Kč
  • 2016 02 04 1454563253 8606245 BabassuOil Kód: 600/BAL
    Skladem

    INCI : Orbignya Oleifera (Babassu) Seed Oil

    SAP NaOH: 0.178

    od 175 Kč
  • shea butter certified organic เชีย บัตเตอร์ ออร์แกนิค Akce Tip Kód: 40/100
    Skladem

    BAMBUCKÉ MÁSLO

    INCI:Butyrospermum Parkii Butter

    BIO.Divoký sběr ,nerafinované, TOP kvalita v ČR

    s vůní Savanny ;) Země Ghana

    Bod tání 36c

    od 99 Kč
  • Shea Butter Akce Novinka Kód: 627/BAL
    Skladem

    INCI : Butyrospermum Parkii (Shea Butter) 

    SAP NaOH: 0.128

    Bod tání 36c

    od 190 Kč
  • brokolice Novinka Tip Kód: 1020
    Skladem

    INCI : Brassica oleracea italica (Broccoli) Seed Oil

    LZS.BIO,možné i použití vnitřně

    Použití : vlasové přípravky,krémy ,BB,makeupy

    159 Kč
  • Kahai Nut Oil Novinka Kód: 816
    Skladem

    INCI :Caryodendron Orinocense Seed Oil

    Olej lisovaný za studena

    Použití : do krému,do olejového séra,na vlasy

    190 Kč
  • maslo cupuacu wlasciwosci i zastosowanie w kosmetyce 3694094 Akce Novinka Tip Kód: 915
    Skladem

    INCI: Theobroma grandiflorum seed butter

    Divoký sběr

    Teplota tání : 32-36c

    Číslo jódu: 40-50 mg I2 / 100 gr
    Číslo saponifikace: 180-190 mg KOH / gr

    130 Kč
  • mineral oil Kód: 212
    Skladem

    INCI: Isoamyl Laurate

    Dávkování : 1-20% péče o pleť

                         0.5-2% péče o vlasy

    109 Kč
  • a7a0543c8b89af59f3b038c2e9f19bfa Kód: 468
    Objednáno

    INCI: Ricinus communis seed oil

    Jamajský černý ricínový olej se lisuje z fazolí skočce obecného vypěstovaného v biologickém poľnohospodářství na farmě u St. Thomas na Jamajce.

    100% -tní, čistý olej bez obsahu soli, konzervantů nebo minerálních olejů.

    v Bio kvalite,divoký sběr

    10 účinků jamajského černého ricinového oleje

         proteinový olej, který podporuje růst a zhoustnutí vlasů a řas
         čistící olej, který detoxikuje vlasovou pokožku a tím napomáhá růstu a zhoustnutí vlasů
         udržuje hydrataci vlasů
         dodává vlasům lesk
         vhodný k ošetření metodou použití teplého oleje (hot oil method)
         úžasný na suchou vlasovou pokožku a lupy
         na vlasový ekzém
         jako stylingový gel při použití na mokré vlasy uhlazené do copa
         k získání jemných, poddajných vlasů
         vyživuje vlasy a vlasovou pokožku

    150 Kč
  • jojoba oil golden น้ำมันโจโจ้บา ออย สกัดเย็น Kód: 55/BAL
    Skladem

    JOJOBOVÝ OLEJ

    INCI :Simmondsia chinensis Seed oil

    Panenský , Lisovaný za studena .

    Země: Peru

    od 99 Kč
  • cocoabutter 1020x765 Akce Tip Kód: 609/BAL4
    Skladem

    INCI: Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter

    Kakaové máslo LSZ kupují i přední výrobci belgické čokolády, proto vřele doporučuji i jako potravinu.

    SAP NaOH : 0.137

    Bod tání 33c

    od 70 Kč
  • candelilla wax 1 Akce Novinka Kód: 930
    Skladem

    INCI : Euphorbia cerifera (Candelilla) wax

    Rozpustný v olejové fázi 66-71C

    Použití : Dekorativní kosmetika: rtěnky a balzámy na rty, spirály, oční stíny, make-up atd.

    tělové krémy, tuhá tělová másla, ochranné emulze na tělo, pleťové krémy, krémy na ruce, mýdla, vlasové přípravky atd

    69 Kč
  • vyr 388karnaubsky Kód: 588
    Skladem

    INCI: Copernicia Cerifera (Cera carnauba) wax

    Použití :balzámy na rty,lesky na rty,řasenky

    Pod tání : 84c

    55 Kč
  • Koffe Kód: 378
    Skladem

    INCI : Coffee Arabica Seed Oil and Hydrogenated Vegetable Oil

    Použití :balzámy na rty,krémy,balzámy na vlasy,mýdla a hlavně tělové mléka proti celulitidě.

    Teplota tání :42-50c

    120 Kč
  • fractionated coconut oil Kód: 49/BAL3
    Skladem

    KOKOSOVÝ OLEJ

    INCI : Cocos nucifera Virgin Coconut Oil

    BIO , Panenský ,Lisovaný za studena

    Potravinová TOP kvalita s vůní kokosu

    Panenský kokosový olej v bio kvalitě. Za studena lisovaný z čerstvé kokosové dužiny. Skvělá chuť a vůně, ideální pro zdravou kuchyni i péči pokožku. 

    Filipíny

    Bod tání 26c

    od 200 Kč
  • coconut oil 0 Kód: 261/BAL
    Skladem

     

    INCI: Cocos nucifera Oil

     

     SAP NaOH : 0.1780

     

    Bod tání 26c

     

    od 119 Kč
Další produkty

Stránka 1 z 3 - 43 položek celkem