Aktivní látky

 
14
12001141200

Stránka 1 z 3 - 42 položek celkem

  • 154 10 lactobacillus bulgaricus 2 Novinka Tip Kód: 1323/10G
    Skladem

    INCI:  Avena sativa (Oat) Ferment, Fermented Oat Extract, Lactobacillus Ferment,Beta-Glucan

    Dávkování: 1-5%, pH 3,95

    Použití : Pleťová séra,krémy,vlasové přípravky

    Natural raw material approved by ECOCERT in accordance with the COSMOS Standard

    Fragrance Free
    Gluten Free
    Alcohol Free
    Hypo Allergenic
    Free from allergens
    Free from animals
    Not tested on animals
    China INCI Compliance

    od 159 Kč
  • gracefruit gracefruit oatsilk 1466588210oat silk Novinka Tip Kód: 1299
    Objednáno

    INCI: Avena sativa Meal Extract

    Ecocert

    Dávkování : 1-100%

    Vlastnosti : bílý až jemně nažloutlý prášek jemné ovesné vůně

    Použití:Dekorativní kosmetika,pleťové krémy,pleťová séra,tělová mléka,másla,vlasové produkty

    99 Kč
  • Triethyl citrate Novinka Tip Kód: 1155
    Skladem

    Deodorant decalact deo je přirozená deodorantová aktivní směs s antimikrobiálními vlastnostmi

    Tekutý a snadno se s ním pracuje

    129 Kč
  • oranges Akce Tip Novinka Kód: 1014
    Skladem

    INCI : Tetrahexyldecyl Ascorbate

    Vysoce stabilní v oleji rozpustný ester vitaminu C. Má vynikající penetraci do kůže a v důsledku toho nabízí zvýšenou ochranu proti UV-B. Životaschopnost kožních buněk se zvýší až o 30% ve srovnání s kyselinou l-askorbovou.

    Dávkování : 1-10%

    Čirá až nažloutlá tekutina,rozpustná v oleji nerozpustná ve vodě.Přidávat do emulze max. 80c

    Použití: oční krémy,séra,krémy na opalování i po opalování,balzámy na rty,make-upy

     

    320 Kč
  • voda Novinka Tip Kód: 996
    Skladem
    Kyselina hyaluronová (HA) je látka, která se přirozeně vyskytuje v našich tělech

    Pokud má kyselina hyaluronová nízkou molekulární velikost, je schopná proniknout hluboko do vrstev pokožky, vyplňovat mezibuněčný prostor a z dlouhodobého hlediska i stimulovat tvorbu kolagenu, jež se stará o pevnost a pružnost pleti

    230 Kč
  • coffee Novinka Tip Kód: 990
    Skladem

    Kofein je hořký bílý krystalický alkaloid, nachází se hlavně v listech čajovníku a kávových zrnech

    V kosmetických přípravcích se používá kvůli svému antioxidačnímu působení

    Použití: oční krémy, pleťová séra, tělová mléka proti celulitidě, šampony na podporu růstu vlasů

    70 Kč
  • index Kód: 977
    Skladem

    INCI: Piroctone Olamine

    Dávkování : 0,7-1%

    Použití : šampony lupům

    Aktivní složka pirocton olamin brání růstu mikroorganismů tvořícím lupy.

    110 Kč
  • L Arginine 1 e1514002318261 Novinka Akce Kód: 879
    Skladem

    INCI: Arginine

    Alkalické činidlo pro úpravu pH

    55 Kč
  • Bahno z mrvého moře sušené 100g Kód: 831
    Skladem

    Použití pro pleťové masky, proti akné, na sklidnění exemu, zábal na vlasy, do mýdla...

    Země původu: Jordánsko

    88 Kč
  • jednodruhova zelenina 0 Novinka Tip Kód: 810
    Skladem

    INCI : FSS Pisum Sativum (Pea) Peptide,Leucidal Liquide

    Dávkování :1-5% , rozpustný ve vodě ,stabilní do 80c

    Použití : Pleťové krémy,šampony a tonika na podporu růstu vlasů

    119 Kč
  • i min 301 a Tip Kód: 807
    Skladem

    Extrakt z jantaru posiluje buněčné dýchání. Kyselina jantarová má také antimikrobiální účinky a pomáhá chránit proti volným radikálům a poškozením UV zářením

    Použití: krémy, séra, pleťové masky

    119 Kč
  • lift now pullulan Akce Novinka Tip Kód: 771
    Skladem
    INCI:Pullulan potravinářská kvalita

    Pullulan je polysacharid, který se získává z kvasinek Aureobasidium pullulans. 

    100% přírodní produkt,potravinářská TOP kvalita

    Použití : make-up,liftingové sera a krémy.

    Dávkování: 1%

    98 Kč
  • Coconut Charcoal Novinka Kód: 705
    Skladem

    Jemně ošetřuje akné a drobné vyrážky, odstraňuje nečistoty a čistí póry

    Použití : do mýdla, zubní pasty, pleťové masky, šamponu...

    65 Kč
  • hydroxyethyl urea Kód: 702
    Skladem

    INCI: Aqua, Sodium PCA, Magnesium PCA, Zinc PCA, Manganese PCA,potassium sorbate

    Physiogenyl PF

    Dávkování: 0,5-3% do hotového produktu

    pH 4-7

    Použití: krémy,lotia,séra,vlasové vody,šampony

    99 Kč
  • zinc pca Kód: 699
    Skladem

    INCI : PCA Zink

    Dávkování :0,2-1% ( při pH vyšším než 6,8 se sráží a tvoří vločky.. ideal 5-6pH !!

    Emulse 0,3%,šampony 0,2-0,5%,tonery a vlasové vody 0,5-1%

    Ecocert

    120 Kč
  • sodium pca โซเดียม พีซีเอ Kód: 696
    Skladem

    INCI: Sodium PCA
    ph- 6,8-7,4%
    Dávkování: 0,5 - 10% do hotového produktu

    Ecocert

    110 Kč
  • rlD1aUk4s 1412109672 Kód: 693
    Skladem

    Bio, Ecocert certifikace (pozor nejedná se o Fucogel, který obsahuje jako konzervant 1,5% Phenoxyethanol)

    Fucocert se přídává buď do vodné faze - ale nesmí se nahřívat víc než na 70°C, nebo se přidává ve finální fazi přípravy výrobku spolu s aktivními složkami - ideální teplota 40°C

    109 Kč
  • dimethiconol Kód: 687
    Skladem

    INCI: Aqua ,Glycerin ,Hydrolyzed Sil

    Dávkování 1-30%

    pH 5-7

    119 Kč
Další produkty

Stránka 1 z 3 - 42 položek celkem