Granátové jablko CO2 extrakt BIO 10ml

Neohodnoceno
 
  • 1 z 2
 

Extrakt z granátového semene CO2 se velmi doporučuje pro použití ve zvlhčujících krémech a pleťových vodách, přípravcích proti stárnutí a přípravcích pro suchou, podrážděnou nebo popraskanou pokožku.

Dostupnost Skladem
109 Kč    
Kód produktu 336
Kategorie Extrakty CO2,sušené extrakty
 

INCI: Punica granatum seed extract and Rosmarinus officinalis leaf extract

Bio Granátové jablko CO2 Extrakt, stabilizované s 0,1% bio Rosmarýnem CO2 Extraktem

Extrakt z granátového semene CO2 se velmi doporučuje pro použití ve zvlhčujících krémách a pleťových vodách, přípravcích proti stárnutí a přípravcích pro suchou, podrážděnou nebo popraskanou pokožku.

Granátové semínko CO2 Extract může podporovat regeneraci pokožky, stimulovat mechanizmus opravy, zlepšovat pružnost pokožky a snižovat vrásky. Olej z granátového jablka má uklidňující vlastnosti a je proto užitečný v prostředcích, které uklidňují pokožku.

Extrakt z granátového jablka se přidává do vychladlého produktu v množství 0.3-3%.

CO2 Extrakt z granátového jablka je extrémně vysoký v antioxidantech, jako je polyfenol, který může pomoci neutralizovat volné radikály v pokožce a podporovat regeneraci pokožky. Co2 Extrakce semen granátového jablka zanechává žádné chemické změny chemického profilu. Výsledkem je bohatý na antioxidanty, mastný olej, dobře známý pro jeho výhody proti stárnutí a opravám kůže. Esenciální olej z granátového jablka je zlato oranžový až červenohnědý, s exotickou ovocnou čokoládou, sladkou a kyselou vůní. Po nanesení nezanechává na pokožce lepkavý pocit jako běžné studené lisované oleje z granátových jader. Granátová jádra se používají v aromaterapii k vyživování a zvlhčení pokožky, zlepšují elasticitu, snižují vrásky, předcházejí stárnutí a pomáhají spálenou a poškozenou pokožku. Olej je také velmi vysoký v lipidů, včetně kyseliny puucinové, o čemž je známo, že pomáhá snižovat zánět a otoky.

Zvláštní výhody CO2 extraktu z granátového jablka:
Proti stárnutí ... Olej z granátového jablka z granátového jablka se běžně používá v aromaterapii ke stimulaci regenerace buněk, omlazení pokožky a zvrácení poškození kůže. Výsledkem je celkový vzhled pevnější, hladší a mladistvější pleti.
Snižuje zánět ... Díky vysokému obsahu antioxidantů pomáhá olej z granátového jablka před poškozením způsobeným slunečním zářením a dalšími environmentálními faktory. Doporučuje se snížit škodlivou aktivitu volných radikálů a pomoci léčit otoky, bolest a zarudnutí.
Vyživuje a upravuje vlasy ... Oříšek z granátového jablka může dát lesk na suché a matné vlasy. Olej také podporuje zdraví hlavy, aby zajistil správný růst vlasů a bojuje s bakteriemi pokožky hlavy, které by jinak mohly vést ke ztrátě vlasů.