Cosgard 221 30ml

Neohodnoceno
 
 

INCI: Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol

Dávkování : 0,8-1%

ECOCERT

Použití :  krémy, mýdla, pleťové vody, sprchové gely, šampony, kondicionéry, v šetrné dětské kosmetice a také v produktech proti slunečnímu záření

 

Dostupnost Skladem
68 Kč    
Kód produktu 480
Kategorie Konzervanty
 

Cosgard je antibakteriální a protiplísňový syntetický konzervant, který proudlouží trvanlivost vaší přírodní nebo bio kosmetiky. Je ECOCERTem* schválen pro konzervaci** bio kosmetiky, která obsahuje vodní fázi ( v podobě destilované nebo květové vody).

1ml = 33 kapek

Konečná hmotnost výrobku     0.6% Cosgardu         
30g 6 kapek
50g 10 kapek
100g 19 kapek