Vit. E tocopherol

1 hodnocení
 
 

Tocopherol také známý jako Vitamin E  - funguje jako vynikající antioxidant pro oleje nebo produkty, které obsahují olej

od 49 Kč
Kategorie Konzervanty
Zvolte variantu
Kód produktu 330/10G 10g: 10ml Skladem 49 Kč
   
Kód produktu 330/BAL 30ml: 30ml Skladem 139 Kč
   
 

INCI: Tocopherol; Helianthus Annuus Seed Oil

Vitamin E, palmfree, přírodní, D-alpha 14%, D-beta 30%, D-delta 21% a D-gamma 30% Tocopherolen ve slunečnicovém oleji (30%)

GMO FREE, vegan, GVO FREE

Tocopherol také známý jako Vitamin E  - funguje jako vynikající antioxidant pro oleje nebo produkty, které obsahují olej
Je GMO FREE pomáhá zpomalovat oxidaci a pomůže prodloužit životnost olejů a produktů na bázi oleje

 Lze ho použít v krémech, pleťových mlékách, do mýdel nebo jiných přípravcích obsahujících olej nebo máslo

Tocopherol Non-GMO je přírodní, vysoce aktivní  (vitamín E) a slunečnicového oleje

Dávkování 0,5% do 1% přípravku k ochraně před žluknutím. Do olejové fáze nebo do hotového prokudktu.