ACTICIRE® 50g

1 hodnocení
 
Novinka Efekt lupa
 

INCI: Jojoba Esters (and) Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax (and) Acacia Decurrens Flower Wax (and) Polyglycerin-3

COSMOS

Dávkování  1-5%

- texturizační činidlo

- přináší pokožce odolnou hydrataci a pohodlí

Dostupnost Skladem
129 Kč    
Kód produktu 2555
Kategorie Rostlinné oleje a másla
 

ACTICIRE® je texturizační činidlo. Je to přírodní aktivní látka založená na komplexu jojobových, mimózových a slunečnicových vosků. Zlepšuje rozptyl vody v olejové fázi. Vytváří jemný, hladký film, který chrání pokožku před dehydratací. Je vhodný pro emulze pro péči o pokožku a o / w nebo o / o pro zlepšení senzorických vlastností a stability. Přináší pokožce odolnou hydrataci a pohodlí. ACTICIRE® se používá v balzámech na rty, masážních balzamech a rtěnkách.

V dnešní době jsou multifunkční přísady požadovány stále více a více. Acticire je proto zajímavou aktivní látkou. Má totiž schopnosti zavádět vodu i bez vodné formulace. Acticire je 100% rostlinná látka založená na komplexu vosků složeného z jojobového vosku, vosku z keře akácie a vosku ze slunečnice. Vytváří jemný film chránící pokožku před ztrátou vody.

Acticire® je přírodní aktivní látka na bázi textury založená na voscích Jojoba, Mimosa a Slunečnice. V péči o pokožku působí Acticire® jako změkčovadlo, dodává pokožce jemnost a jako aktivní, opravující, ochranný a zvlhčující suchou poškozenou pokožku. Acticire® také přináší formulacím pro péči o pleť zahušťování, bohatost a luxus. V rtěnkách a bezvodých balzámech má Acticire® jedinečnou schopnost umožnit začlenění vody nebo aktivních látek rozpustných ve vodě při zachování stabilní formulace. Je bez konzervačních látek. Acticire® je držitelem certifikátu RSPO Mass Balance.

Jojobový vosk je jediný vosk, který je kapalný při pokojové teplotě. Důvodem je jeho složení tvořené nenasycenými estery mastných alkoholů kombinované s nenasycenými mastnými kyselinami. Vosk z akácie neboli mimosy je měkčí, ale za to má složitější složení, které zahrnuje estery s dlouhým řetězcem, uhlovodíky a menší množství triterpenoidních alkoholů. Slunečnicový vosk je naopak tvrdý, tepelně stabilní a složený z plně nasycených mono-esterů. V péči o pokožku působí Acticire® jako změkčovadlo. Dodává pokožce jemnost a jako aktivní, opravující, chránící a zvlhčující látka se stará i o velmi suchou poškozenou pokožku. Přináší nejen formulacím pro péči o pleť, ale i jiným kosmetickým produktům zahušťovací funkci, bohatost na složení a luxus v textuře. V rtěnkách a bezvodých balzámech má jedinečnou schopnost umožnit začlenění i aktivním látkám rozpustných ve vodě, aniž by ztratil na své stabilní formulaci.

  • změkčovadlo / texturovací činidlo
  • měkkost
  • hladkost
  • zvlhčující
  • ochrana

 

Aplikace / Doporučeno pro:

    - Péče o pleť (péče o obličej, čištění obličeje, péče o tělo, péče o dítě)

    - Dekorativní kosmetika / líčení > Rtěnky a lesky

 

tip: Pokud vás trápí suché rty, zkuste se porozhlédnout nejen po balzámu, ale i rtěnce obsahující tuto látku.