Cacay LSZ olej

4 hodnocení
 
 

Drahocenný olej stromu Cacay je tradičně používán domorodými národy Amazonky na kůži a vlasy

Oceněn v In-Cosmetic 2017

Cacay je 100% přírodní anti-age účinná složka, jejíž účinnost byla prokázána v klinických studiích

od 190 Kč
Kategorie Rostlinné oleje a másla
Zvolte variantu
Kód produktu 816/10G 10g: 10ml Skladem 190 Kč
   
Kód produktu 816/BAL 30ml: 30ml Skladem 490 Kč
   
 

INCI: Caryodendron Orinocense Seed Oil

Olej lisovaný za studena

Použití: do krému, olejového séra, na vlasy

Drahocenný olej stromu Cacay je tradičně používán domorodými národy Amazonky na kůži a vlasy. Oceněn v In-Cosmetic 2017.Cacay je 100% přírodní anti-age účinná složka, jejíž účinnost byla prokázána v klinických studiích. Olej se vstřebává velmi rychle do pokožky, aniž by zanechával mastný film (jedná se tedz o suchý olej).
Zlatožlutý, lehce ořechovitě vonící olej získaný jemným lisováním za studena spojuje nejlepší vlastnosti některých nejcennějších kosmetických olejů. Takže obsahuje dvojnásobné množství kyseliny linolové a 50% více vitaminu E než arganový olej a má třikrát více retinolu než olej z broskvových semen. Jeho pravidelné používání zlepšuje vlhkost, pevnost a pružnost pokožky. Zlepšuje proces přirozené obnovy pokožky, má revitalizační efekt, dává pokožce hladkost a snižuje vrásky. Vlasům dodává oleji lesk a hladkost a snižují roztřepení konců