Kandelilový vosk 50g

Neohodnoceno
 
Akce Novinka Efekt lupa
 

INCI : Euphorbia cerifera (Candelilla) wax

Rozpustný v olejové fázi 66-71C

Použití : Dekorativní kosmetika: rtěnky a balzámy na rty, spirály, oční stíny, make-up atd.

tělové krémy, tuhá tělová másla, ochranné emulze na tělo, pleťové krémy, krémy na ruce, mýdla, vlasové přípravky atd

Dostupnost Skladem
69 Kč    
Kód produktu 930
Kategorie Rostlinné oleje a másla
 

Kandelilový vosk se používá do kosmetiky - pro zpevnění - tuhost - daného výrobku.
Tento přírodní rostlinný vosk dává základ a lesk a působí jako zahušťovadlo ve výrobcích. Vytváří ochrannou vrstvu zabraňující vysušení a popraskání kůže a rtů. Kandelilový vosk je také široce používán jako přírodní alternativa k včelímu vosku.
Kandelilový vosk je bohatý na živiny a pomáhá vázat jiné přísady, a zároveň vytváří funkční strukturu, která se snadno vstřebává do kůže.

Obzvláště využitelný do rtěnek, balzámů na rty, tělových másel nebo koupelových pralinek.