Omezený provoz – dovolená do 15.8.2021

Kokosový olej rafinovaný

Neohodnoceno
 
  • 1 z 3
 

EXP: 1l - 4/2022, 5l - 4/2022, 10l - 3/2022

INCI: Cocos nucifera Oil

Kokosový olej je nejpopulárnějším olejem pro výrobu mýdla

Mýdla jsou tvrdší, dobře hydratují a výborně pění

Používá se také jako hydratační přípravek na tělo, udržuje ji hladkou a zdravou

 
od 119 Kč
Kategorie Rostlinné oleje a másla
Zvolte variantu
Kokosový olej rafinovaný Kód produktu 261/BAL Množství: 1000 ml Skladem 119 Kč
   
Kokosový olej rafinovaný Kód produktu 261/5L Množství: 5000 ml Skladem 420 Kč
   
Kokosový olej rafinovaný Kód produktu 261/10L Množství: 10 l Skladem 699 Kč
   
 

INCI: Cocos nucifera Oil

SAP NaOH: 0,1780 

Bod tání: 26 °C

Kokosový olej je bílý polotučný tuk, který zkapalňuje při 26 stupních. Kokosový olej je měkký bílý nebo mírně žlutý polotuhý vysoce nasycený tuk běžně používaný mýdlovým a kosmetickým průmyslem jako krémový základ nebo surovina pro mýdla.


Účinky v kosmetice:

Kokosový olej je nejpopulárnějším olejem pro výrobu mýdla. Mýdla jsou tvrdší, dobře hydratují a výborně pění.

  • Používá se jako hydratační přípravek na tělo, udržuje ji hladkou a zdravou. Snadno se vstřebává do pokožky a nezanechává na ní mastný film.
  • Byl již před staletími využíván jako ochrana před slunečním zářením a vysoušením slaným mořským vzduchem
  • Zjemňuje a zvláčňuje suchou a ztvrdlou pokožku, např. na loktech, patách ..