Olej z dračího ovoce LZS 30ml

Neohodnoceno
 
 

INCI: HYLOCEREUS UNDATUS FRUIT OIL

-Bohatý na vitamín C.

- Díky svým uklidňujícím vlastnostem je oblíbený pro použití v přípravcích na opalování.

- Bohatý na esenciální mastné kyseliny.

- Dobrý olej na vlasy a pokožku.

Dostupnost Skladem
159 Kč    
Kód produktu 3164
Kategorie Rostlinné oleje a másla
 

Pitaya, více známá jako dračí ovoce, je úžasným ovocem, které má oslnivé květiny a jedinečný tvar a barvu.

Ovoce je původem ze Střední Ameriky, ale nyní se také široce pěstuje v několika zemích jihovýchodní Asie, jako je Thajsko, Filipíny a Vietnam.

Získaný z několika druhů kaktusů, jeho sukulentní stonek dodává tomuto delikátnímu ovoci vlhkost v suchém a suchém prostředí, kde roste. Dračí ovoce je obvykle růžovo-červené barvy, i když některé odrůdy tohoto ovoce jsou růžové nebo žluté. Kůže je tenká slupka a je obvykle pokryta šupinami a střed plodu je tvořen bujnou červenou nebo bílou sladkou chutí.

Olej z dračích plodů se získává ze semen exotického stromu pitaya (Hylocereus undatus). Olej má dobrý účinek proti stárnutí a pomáhá pokožce vyhladit a zpevnit ji. Je bohatý na antioxidanty a nenasycené mastné kyseliny, což z něj činí skvělý doplněk mnoha kosmetických produktů, jako jsou krémy, krémy a zvlhčovače.

Tento starodávný olej je obzvláště vhodný pro vaši recepturu, která bude plnit opravnou funkci na pokožku. Díky jeho vysokému obsahu vitaminu C je na předních příčkách v seznamu pomocníků, které mají opravný efekt na pleť. Tato rostlina roste v suchém, suchém prostředí a je nádherným růžovým vnějším ovocem se šťavnatou bílou / růžovou vnitřní dužinou. Díky vysokému obsahu kyseliny linolové není žádným překvapením, že tento olej ze semen roste ve slávě ve světě osobní péče o vlasy i péči o pleť.

Díky hojné přítomnosti nenasycených mastných kyselin a antioxidantů v oleji ze semen dračích plodů je výbornou volbou pro použití v krémech, zvlhčovačích a mnoha dalších produktech pro péči o pleť a kosmetiku. Pomáhá bojovat proti volným radikálům v těle. Snížení počtu volných radikálů zpomaluje proces stárnutí, takže napomáhá k mladě vypadající pleti.
Je dokonalým pomocníkem při problémech s akné a dokáže pomoci při spálení od slunce, kdy krásně zvlhčí pokožku a zmírní její bolest. 

Olej z Dračího ovoce je bohatý na vitamín C. Díky svým uklidňujícím vlastnostem je oblíbený pro použití v přípravcích na opalování. Bohatý na esenciální mastné kyseliny. Dobrý olej na vlasy a pokožku.

Olej ze semen dračího ovoce je plný omega-3 a omega-6, dvou mastných kyselin, které jsou nezbytné pro schopnost těla zvládat záněty. Díky této kombinaci živin je olej ze semen Pitaya silným antioxidantem, který pomáhá chránit pokožku před agresory prostředí a zpomaluje známky stárnutí. Stejně jako ovoce má i olej ze semen dračího ovoce mimořádně vysoký obsah vitamínu C, což je oblíbený kosmetický prostředek dlouho známý svými vlastnostmi ošetřujícími pokožku. Jeho bohatý obsah vitaminu C pomáhá při produkci kolagenu, díky čemuž je pokožka bujná a brání jí povadat a být pytlovitá.

Pro ty, kteří trpí suchou a šupinatou pokožkou, může olej ze semen dračího ovoce pomoci zadržet vlhkost, vyhladit drsné plochy pleti a poskytnout vám svěží a zářivou pleť. Tento olej bohatý na živiny také pomáhá posilovat, opravovat a chránit vlasy před poškozením z životního prostředí a kosmetikou. Díky svým mimořádně zvláčňujícím a hluboce hydratačním vlastnostem je olej ze semen dračího ovoce mimořádně oblíbený jako přísada do produktů péče o vlasy pro ošetření suché pokožky hlavy a lupů.