Palmojádrový olej BIO

Neohodnoceno
 
  • 1 z 2
 

INCI: Elaeis Guineensis Kernel Oil

Desodorovaný

Země původu: Brazílie

Olej z  palmových jader je pevný tuk používaný především jako pěna zvyšující olej při výrobě mýdel

od 99 Kč
Kategorie Rostlinné oleje a másla
Zvolte variantu
Palmojádrový olej BIO Kód produktu 67/BAL3 Balení: 250 ml Skladem 99 Kč
   
Palmojádrový olej BIO Kód produktu 67/BAL2 Balení: 500 ml Skladem 159 Kč
   
Palmojádrový olej BIO Kód produktu 67BAL Balení: 1000 ml Skladem 299 Kč
   
 

Olej z  palmových jader je pevný tuk používaný především jako pěna zvyšující olej při výrobě mýdel. Olej z palmových jader může být nahrazen kokosovým olejem a obsahuje vysoký obsah kyseliny laurové. Vhodné na citlivou pokožku nebo dětská mýdla.

Výsledkem je tvrdé mýdlo, které dobře pění a dodává tuhosti balzámům a přípravkům. Olej z palmových jader dodává mýdlům a balzám hladkou strukturu.