Vavřínový olej

2 hodnocení
 
 

VAVŘÍNOVÝ OLEJ

INCI : Laurus nobilis Fruit Oil

Získaný ze zralého ovoce vavřínového stromu vodní parou.

Tento silný a aromatický oleje, s čistícími a regeneračními vlastnostmi, se používá pro péči o problematickou pleť, lupy, a proti bolesti ... a proti vším.

Je také základním olejem, pro oblíbené  mýdlo "Aleppo".

od 199 Kč
Kategorie Oleje a másla
Zvolte variantu
Kód produktu 70/BAL 250g: 250g Skladem 389 Kč
   
Kód produktu 70/BAL2 500g: 500g Skladem 690 Kč
   
Kód produktu 70/BAL4 100g: 100g Skladem 199 Kč