Rýžový pudr 50g

 
 

INCI: Oryza sativa

Dávkování:

Do emulzí 10 - 20%

Do dekorativní kosmetiky 10 – 90%

Do bylinných masek 10-50%

Dostupnost Skladem
99 Kč    
Kód produktu 240
Kategorie Oxidy, pudry, slídy
 
 
Náš rýžový pudr, na rozdíl od normálního rýžového pudru, je čistý se zaměřením pro použití v kosmetice.
Jedná se o multifunkční, ultra jemný hladký prášek, který má přirozenou absorbci a dlouhotrvající hydratační účinky na pokožku. Jeho krystalická struktura  dělá odraz světla a jeho krémová kvalita zanechává pokožku s nádherným sametový pocitem bez jakékoli bělosti.

Neucpává póry a může být použit v různých produktech, včetně tonerů, krému a práškových formulací.Není lepivý.


V práškových směsích je ideální volbou jako vrchní závoj nebo jako součástí směsi, např. pudr, make-up, kamufláže, korektor, oční stíny.

Náš rýžový pudr má hodnotu pH cca 5,5 a je tedy podobné hodnoty pH pokožky. Proto je velmi laskavý ke kůži a nebude dráždit sliznici.


Skladovat při pokojové teplotě v suchém prostředí, rýžový pudr má životnost 5 let.