Lékořice CO2 extrakt 10ml

Neohodnoceno
 
Akce Novinka Tip Efekt lupa
 

Po staletí je známá díky svým bělícím účinkům na pokožku

Výluh z kořene pro jasnější, světlejší a sjednocenou pleť používaly už naše prababičky

Dostupnost Skladem
190 Kč    
Kód produktu 1056
Kategorie Kosmetické suroviny
 

INCI: Glycyrrhiza glabra 

Licorice root CO2-to extract with MCT Oil

Dávkování: 0,2-0,5%

Použití: akné, lupenka, rosacea, proti pigmentaci 

 

Po staletí je známá díky svým bělícím účinkům na pokožku. Výluh z kořene pro jasnější, světlejší a sjednocenou pleť používaly už naše prababičky. Lékořice pleť vyživuje, posiluje, zklidňuje a zvlhčuje (vhodná i pro suchou a citlivou pleť). Působí proti začervenání i akné. Je vhodná na kožní problémy, jako je dermatitida, lupénka a rosacea. Působí na pigmentové skrvny, které zesvětluje a bojuje proti vzniku dalších. Navrací pokožce její jednotný tón, a proto se extrakty z lékořice často používají v přírodní kosmetice jako náhrada chemických látek zesvětlujících pokožku. Často se v kosmetických přípravcích používá v kombinaci s vitaminem C, tato kombinace zvyšuje účinek zesvětlování skvrn a posiluje pokožku proti předčasnému stárnutí pleti a tvorbě vrásek. Lékořici najdeme v celé řadě kosmetických produktů - přípravcích tělové a pleťové péče, líčidlech, ale i v zubních pastách, kde se přidává pro své antiseptické účinky.