Kosmetické suroviny, Strana 3

 
12
12001121200

Stránka 3 z 17 - 295 položek celkem

  • malachite Novinka Tip Kód: 1868
    Skladem

    INCI (PCPC): Water (and) Malachite Extract

    Bez konzervantů

    Dávkování : 1-5%

    Malachit bojuje s každodenním stresem a funguje dobře jako produkt po slunci. Působí jako antioxidant.

    - štít proti oxidačnímu stresu

    - stimuluje přírodní antioxidační hladinu

    Posiluje pleť stimulací biosyntézy elastinu a kolagenu. Obsahuje stopové prvky.

    Kameny použité k vytvoření extraktu tekutého kamene Mala'Kîte ™ pocházejí ze střední Afriky.

    119 Kč
  • Lauryol lysine 10g Novinka Tip Kód: 1862
    Skladem

    INCI: lauryol lysine

    Nerozpustný prášek sloužící jako modifikátor textury kosmetických přípravků.

    75 Kč
  • img.obrazky.cz Novinka Tip Kód: 1856
    Skladem

    Slunečnicový olej High Oleic

    Je velmi lehký a stabilní, může být použit na smažení nebo do mýdel, kosmetiky jako součást opalovací řady.

    Olej obsahuje vitaminy A, D a převážně vitamín E.

    SAPONIFIKAČNÍ HODNOTA: 0,135

     

     

    75 Kč
  • iStock 538866434 resized 1 1024x700 Novinka Tip Kód: 1829
    Skladem

    INCI : Betaine Salicylate

    Látka s minimální dráždivostí poskytující antimikrobiální, exfoliační a hydratační účinek. Kombinuje výhody kyseliny salicylové s pokožku ošetřujícími vlastnostmi betainu (trimethylglycinu)

    108 Kč
  • Vůně do kosmetiky 10ml Novinka Tip Kód: 1823/BAB
  • zelená káva Novinka Kód: 1820
    Skladem

    INCI : Coffee arabica Oil, LZS (lisováno za studena)

    Země : Brazilie 

    Hydratační a změkčující

    Zlepšuje stav poškozené pokožky

    Zabraňuje dehydrataci kůže

    Minimalizuje jemné linie a obnovuje pružnost

    Vylepšuje texturu a rozjasňuje

    Neutralizujte volné radikály, které způsobují známky stárnutí

    Vyrovnává rovnováhu pleti (balance séba pokožky)

    159 Kč
  • gromwell root extract 1308785 Novinka Kód: 1817
    Skladem

    INCI : Lithospermum Root 

    Bio

    119 Kč
  • chili Novinka Tip Kód: 1814
    Skladem

    INCI: Capsicum frutescens

    3,1 % Capsaicinu, Bio

    Capsicum frutescens - lusky, sušené, z ekologického zemědělství

    Extrakt z chili CO2 obsahuje všechny lipofilní složky rozpustné v CO2.

    Červená, čirá kapalina s ostrou vůní a chutí.

    Dávkování: 0,1-5,0%. Dávkování, pokud je přípravek aplikován přímo na pokožku: 0,5%.

    Použití: chronická bolest, revma, artritida, atd., anticelulitidní prostředky, balzámy, masti, bezvodé krémy, emulze, oleje, masážní směsi apod.

    99 Kč
  • chamomile Novinka Tip Kód: 1811
    Skladem

    INCI : Chamomilla recutita Flower Extract

    CO2 Bio

    Má výjimečně uklidňující, protizánětlivou, baktericidní, fungicidní a antiseptickou sílu

    99 Kč
  • 3c505adb6cb9dfb5b46cb1cd217deaf4 Novinka Tip Připravujeme Kód: 1799
    Skladem

    INCI : Mica

    Jemný bílý prášek bez zápachu.

    Má vynikající přilnavost, odolnost vůči vodě a olejům.

    Skladování: v suchu, při pokojové teplotě

    Dávkování: - do emulzí se přidává v množství 1 - 10%

                    - do minerální kosmetiky až 90%.

    48 Kč
  • medunka Novinka Kód: 1793
    Skladem

    INCI : Melissa officinalis Bio

    Země : Bulharsko

    Získává se destilací

    Působí při nespavosti, uvolňuje napětí a nervozitu, podporuje pocení a trávení. Vhodná pro mastnou a aknózní pleť. Antibakteriální, protizánětlivé, protikřečové a tonizující účinky. Uvolňuje a harmonizuje organizmus.

    380 Kč
  • šalvěj Novinka Tip Kód: 1787
    Skladem

    INCI : Salvia sclarea, Bio

    Země: Francie

    Destilace

    Protiinfekční, protiplísňový, protikřečový, harmonizuje menstruaci, uklidňuje psychiku.

    Bylinná, kořeněná, sladká vůně.

    290 Kč
  • máta Novinka Tip Kód: 1784
    Skladem

    INCI : Mentha spicata Bio

    Země: Indie

    Destilace

    149 Kč
  • symbio solv clear plus Novinka Tip Kód: 1778
    Skladem

    Natural solubilizer Clear plus

    INCI: Caprylyl/Capryl Glucoside; Aqua; Sodium Cocoyl Glutamate; Glyceryl Caprylate; Citric Acid; Polyglyceryl-6 Oleate; Sodium Surfactin

    - Výkonný přírodní solubilizátor pro transparentní výrobky , 1:7 EO:Solubilizer

    - PEG-free

    - Pro parfémy a éterické oleje

    - 100% přirozeně odvozené

    190 Kč
  • Emulsense HC AD2 WEB 1 1 Novinka Tip Kód: 1775
    Objednáno

    INCI Name: Brassicyl Isoleucinate Esylate (and) Brassica Alcohol

    ECOCERT

    Emulsense ™ je  Ecocertem certifikovaný vlasový emulgátor

    Použití : kondicionér, vlasový balzám,bezoplachový kondicionér

    Olejová fáze doporučena 5,0-16% při teplotě 70-75 C

    Emulsense ™ HC má pH konečného produktu (3.5), takže doporučuji alkalický roztok L-argininu na dorovnání.

    180 Kč
  • raw shea butter Novinka Tip Kód: 1769/BAL
    Skladem

    INCI: Butyrospermum Parkii Butter

    BIO, nerafinované, TOP kvalita v ČR . BEZ VŮNĚ !!!

    Organic EU a NOP certifikát od BCS

    Země: Ghana

    Bod tání 36 stupňů

    od 220 Kč
  • rosacea Novinka Tip Kód: 1745
    Skladem

    INCI : Potassium Azeloyl Diglycine

    Derivát kyseliny azelainové rozpustný ve vodě.

    169 Kč
  • xsage organic.jpg.pagespeed.ic.Y7tZoLgSmF Kód: 1727
    Skladem

    INCI: Salvia Officinalis Leaf Water

    Výrobce : Florihana

    - čistí pokožku normální až mastnou

    - vhodné na pokožku smíšenou, mastnou, normální a také nečistou

    - astringentní vlastnosti

    - ideální k léčbě akné

    - podporuje koncentraci mysli

    -

    149 Kč
Další produkty

Stránka 3 z 17 - 295 položek celkem