Omezený provoz – dovolená do 15.8.2021

Decyl Glucoside 100g

Neohodnoceno
 
 

INCI: Decylglucoside 

Dávkování : 2-40%

Decyl Glucoside je  povrchově aktivní látka z kokosového oleje a z kukuřice, která čistí kůži a vlasy tím, že pomáhá smíchat vodu s olejem a špínou tak, aby mohly být opláchnuty      

Dostupnost Skladem
65 Kč    
Kód produktu 3338
Kategorie Tenzidy
 
  • je považován za mírnou a jemnou neiontovou povrchově aktivní látku (neionogenní)

  • je ve formě čiré viskózní kapaliny, světle žluté barvy, bez zápachu

  • vyrábí se reakcí glukózy (z kukuřičného škrobu) s mastným alkoholem (decanol), který je odvozen z kokosových ořechů-je tedy rostlinného původu

  • používá se v přírodní a ekologické kosmetice a je vhodný i pro citlivou a dětskou pokožku

  • má vynikající pěnivost a dobrou snášenlivost pokožky a očí

  • je jemný pro všechny typy vlasů

  • nevysušuje pokožku a udržuje její rovnováhu

  • používá se buď jako primární (hlavní-až 40% koncentrace), nebo sekundární povrchově (vedlejší-koncentrace kolem 2% ) aktivní látka