SCI - SODIUM COCOYL ISETHIONATE

Neohodnoceno
 
Akce Efekt lupa
 

Dodání 11.1.2021

INCI: Sodium Cocoyl Isethionate

Anionický tenzid

WAS 80%

V nabídce máme jen mletou jemnou formu.

od 119 Kč
Kategorie Tenzidy
Zvolte variantu
Kód produktu 684/BAL 500g: 500g Skladem 299 Kč
   
Kód produktu 684/200 200g: 200g Skladem 119 Kč
   
 

Práškový SCI je účinný a šetrný aniontový surfaktant. Je vyroben z obnovitelných, všech rostlinných surovin a je schválen Ecocert.SCI je biologicky odbouratelná povrchově aktivní látka.

SCI - sodium cocoyl isethionát je povrchově aktivní látka v práškově formě, která se vyrábí z kokosového oleje. Je velmi dobře snášena pokožkou, používá se ke změkčení obsahu tuhých BAR šamponů a poskytuje hustou krémovou pěnu. Tato povrchově aktivní látka se také používá pro výrobu tuhého sprcháče.

Tuhý BAR šampon:

  • SCI: 40 %
  • SLSA: 30%
  • Máslo : 5% ( kakaové,bambucké,kokosové,kys.stearová)
  • Základní olej: 5 % ( avokádo,argan,caprylis)
  • Laktát sodný 5%
  • Kys.mléčná 2%
  • Panthenol 2%
  • Fyto-keratin 2-5 %
  • Hedvábí 2-5%
  • Inulin 1-2%
  • Kaolin,Rhasoul 5-10 %
  • Mořská sůl 5%
  • Esenciální oleje 0,5-2 %