Myrikový vosk 30g

Neohodnoceno
 
 

INCI: Myrica Cerifera Fruit Wax

Veganský ovocný vosk z bobulí stromu Myrica

Ecocert

Teplota tání: 45-55 °C

Myrica vosk se používá do másel, balzámů, pleťového mléka, dekorativní kosmetiky i na vlasovou péči

 

Dostupnost Skladem
79 Kč    
Kód produktu 216
Kategorie Emulgátory
 

Vosk má nažloutlou barvu a krásnou, velmi jemnou vůni a nízkou teplotu tání.

Myrica vosk se používá do másel, balzámů, pleťového mléka, dekorativní kosmetiky i na vlasovou péči