Symbio Solv Clear Plus 50ml

Neohodnoceno
 
Novinka Tip Efekt lupa
 

Natural solubilizer Clear plus

INCI: Caprylyl/Capryl Glucoside; Aqua; Sodium Cocoyl Glutamate; Glyceryl Caprylate; Citric Acid; Polyglyceryl-6 Oleate; Sodium Surfactin

- Výkonný přírodní solubilizátor pro transparentní výrobky

- PEG-free

- Pro parfémy a éterické oleje

- 100% přirozeně odvozené

Dostupnost Skladem
190 Kč    
Kód produktu 1778
Kategorie Emulgátory
 

Symbio® solv clear plus je příští generací silně přirozeně odvozené směsi rozpouštědel pro transparentní kosmetické výrobky. Zlepšený recept poskytuje účinnou alternativu bez PEG pro formulaci s alkoholem a bez alkoholu. symbio ® solv clear plus vykazuje srovnatelný výkonnost dobře zavedených solubilizátorů PEG na trhu. Ekologicky šetrný. Ideální pro výrobní proces a složení snadno biologicky rozložitelných surovin. Přírodní certifikované kosmetické koncepty.

Přírodní solubilizátor je směs přírodních povrchově aktivních látek a smáčedel, které jsou všechny přirozeně odvozeny a vykazují vynikající vlastnosti při solubilizaci. Jedná se o solubilizátor bez obsahu PEG a bez lepku.

Symbio®Solv Clear Plus je solubilizační směs ideální pro použití v transparentních kosmetických přípravcích (na bázi alkoholu i nealkoholických nápojů). Tento solubilizátor je 100% přirozeně odvozený a je bez pšenice a bez PEG, což nabízí skvělou alternativu k jiným podobným látkám produktů na trhu.
 

Vzhled: Viskózní světle žlutá kapalina

- 100% přirozeně odvozené, v souladu s COSMOS a dalšími normami pro přírodní účely

- Skládá se z povrchově aktivních látek a smáčedel

- Přátelský k životnímu prostředí:

o Nezahrnuje žádné alkoxylované sloučeniny

o Nízké dávkování

- Inovativní směs povrchově aktivních látek pro optimální výkon

- Výkonná náhrada solubilizátorů obsahujících PEG na trhu:

o Pro přírodní kosmetiku

o Vyrábí transparentní roztoky

o Vhodné pro většinu parfémů a éterických olejů ve vodných přípravcích

o Lze použít v přípravcích na bázi povrchově aktivních látek

o Pro čiré alkoholy nebo přípravky neobsahující alkohol

- Příjemný pocit pokožky, nelepivý

- Velmi nízký zápach, žádné interference s pachem ve formulaci

- Bez pšenice, bez PEG

- Nízká kritická koncentrace micel - velmi účinná solubilizace

CMC = 0,6 g / l (povrchové napětí = 24,4 mN / m)

- pH rozmezí 4,5 - 6,5


Ideální pro použití v tonikách, gelech, čistých šamponech a sprchových gelech. Tento produkt je nekompatibilní s rostlinnými oleji a kationtovými sloučeninami.


Aplikuje se na dodávání vonných olejů a éterických olejů do vodných roztoků (tonikum, postříkání těla, čisticí prostředky s nízkým obsahem surfaktantů, vlasová mlha, micelární voda apod.).

Dávkování aplikací: dávkování závisí na vůni nebo esenciálním oleji a liší se od složky k přísadě. To je obvykle mezi 1: 3-1: 5 (5 dílů solubilizéru pro 1 díl EO). Může tolerovat max. 10% alkoholu.
 
 
 

Jak pracovat se systémem symbio® solv clear plus:

Výrobní postup pro vodné roztoky nebo produkty na bázi povrchově aktivních látek (laboratorní. \ T stupnice)

  1. Předmíchejte symbio ® solv clear plus s parfémy a jinými lipofilními látkami

látky, které mají být solubilizovány při teplotě pokojové.

  1. Do předsměsi se přidá voda, vodná fáze nebo báze povrchově aktivního činidla za míchání.
  1. V případě potřeby upravte pH na 4,5 - 6,5.
  2. V případě potřeby přidejte ethanol na konci procesu přípravy v malých dávkách.

Poznámka: V produktech na bázi povrchově aktivních látek : symbio® solv clear plus může snížit viskozitu. Upravit viskozitu na konci procesu formulace.

Nalezení správné dávky symbio® solv clear plus :

  • V solubilizátech: Dávkování závisí na specifické lipofilní složce. Pro začátek, začněte s poměrem 1: 3 (jeden díl olej, třídílný solubilizátor). Pokud roztok zůstane mléčný, zvýšení množství solubilizátoru. V tomto případě restartujte proces formulace!