Myrha CO2 extrakt BIO 10g

Neohodnoceno
 
Novinka Efekt lupa
 

INCI : Commiphora Myrrha CO2 extrakt

Vlastnosti: Antioxidant, antibakteriální, protiplísňové, relaxační, zažívací, tonické

Vůně: pryskyřice, teplá, kouřová

Dostupnost Skladem
219 Kč    
Kód produktu 1251
Kategorie Extrakty CO2,sušené extrakty
 

Myrha Essential Oil - extrakt CO2 pochází z pryskyřice malého stromu, který pochází z Afriky a který souvisí s kadidlem. Byl používán k náboženským a léčebným účelům už po tisíciletí, včetně ve starověkém Egyptě a během biblických časů. Dnes zůstává jednou z nejoblíbenějších silic. V aromaterapii se myrha používá pro svou schopnost uvolnit tělo, povznášet emoce a zaměřit mysl. Myrha také nabízí úlevu od respiračních problémů a je skvělou pomůckou pro ošetření suché, popraskané pokožky. Také  se Myrha používá k detoxikaci a stimulaci jater. Tento extrakt Myrrh je extrahován oxidem uhličitým, a proto se mírně liší od parního destilátu Myrrh Essential Oi. Obě verze myrhy mají mnoho stejných terapeutických přínosů. Nicméně, dva různé extrakční procesy vedou k tomu, že oleje s mírně odlišnými vůněmi, barvami a konzistencí a volbou jednoho nad druhým je věc osobní preference.

Zvláštní výhody extraktu CO2 z myrhy:
Ulehčení úzkosti ... Myrhový extrakt se používá k ulehčení pocitu tísně a sebepochyby, klidného dýchání a pomáhá odstranit úzkost.
Myrha obsahuje silné protizánětlivé a antioxidační sloučeniny. Výsledkem je, že se používá při léčbě nebo snížení množství kožních problémů, včetně vyrážky, otoku způsobeného řezy a škrábanci a suché a podrážděné kůže.
Soustředění a povznášení mysli ... Jako kadidlo, Myrrh Essential Oil je již dávno používán jako součást náboženského rituálu. Má tendenci dělat hloubější dýchání a pomalejší, a tím pomáhá zaměřit mysl a povznášet emoce.

POZNÁMKA: Vzhledem k obsahu beta-elemene a furanodienu by se Myrha neměla používat během těhotenství nebo kojení.