Jojobový olej BIO LZS

Neohodnoceno
 
 

JOJOBOVÝ OLEJ

INCI :Simmondsia chinensis Seed oil

Panenský , Lisovaný za studena .

od 99 Kč
Kategorie Oleje a másla
Zvolte variantu
Kód produktu 55/BAL 50ml: Balení Skladem 99 Kč
   
Kód produktu 55/BAL2 100ml: Balení Skladem 180 Kč
   
 

Charakteristickými vlastnostmi se jedná vlastně o tekutý vosk s unikátním poměrem vysoce nenasycených mastných kyselin. Tento velmi ceněný masážní olej je vhodný na všechny typy pletí, a to i pro pleť velmi citlivou. Má regenerační schopnosti, dobře se roztírá, vstřebává a reguluje vlhkost pokožky. Pravidelnou masáží se všechny typy pleti stávají opět odolnými vůči vnějším vlivům. Zabraňuje další tvorbě vrásek a díky přirozenému ochranného UV faktoru 3 až 4 chrání před slunečním zářením. Pokud vmasírujete několik kapek jojobového oleje do vlhkých vlasů, získají zaručenou jemnost, hebkost a přirozený lesk. Jojobový olej nedoporučujeme k vnitřnímu užití, jelikož projde trávicím ústrojím beze změny.