Extrakty CO2,sušené extrakty, Strana 2

 
30
11901301190

Stránka 2 z 3 - 45 položek celkem

  • Tonka Novinka Tip Kód: 1532
    Skladem

    INCI : Dipteryx odorata

    50% extrakt Tonky v alkoholu

    Charakteristické aroma; hřejivá, sladká karamelová vůně

    169 Kč
  • alkanet herb Kód: 1426
    Skladem

    INCI: Alcanna tinctoria Radix pudr

    Použití: přírodní barvivo do mýdel

    98 Kč
  • manjistha powder 500x500 Kód: 1420
    Skladem

    INCI: Rubia cordifolia root powder

    Země : Indie

    Použití:do pleťové masky,do mýdla,do krému

    98 Kč
  • yucca root yucca filamentosa 500x330 Kód: 1408
    Skladem

    Yucca je dřevěný keř Euphorbiaceae  pocházející z Jižní Ameriky

    Pomáhá zlepšit pěnu v ručně vyráběných mýdlech

    139 Kč
  • images Kód: 1254
    Skladem

    INCI: Schisandra Sphenanthera Fruit CO2 extrakt

    Vlastnosti: Protizánětlivý, antioxidant, Adaptogenní, Afrodiziakum, Anxiolytikum, Digestive

    Dávkování : 0,1-0,5%

    119 Kč
  • mzrha Kód: 1251
    Skladem

    Myrha Essential Oil - extrakt CO2 pochází z pryskyřice malého stromu, který pochází z Afriky a který souvisí s kadidlem

    Myrhový extrakt se používá k ulehčení pocitu tísně a sebepochyby, klidného dýchání a pomáhá odstranit úzkost

    219 Kč
  • cacao fruit from south america Kód: 1248
    Skladem

    INCI: Theobroma Cacao (Cocoa) Extract CO2

    Smyslná, teplá vůně kakaa

    Použití: tělová mléka, oční a pleťové krémy, masážní oleje

    126 Kč
  • images Kód: 1059
    Skladem

    Usnea Barbata je lišejník, který má velmi dobrý vliv na patogenní mikroorganismy, a tak jsou považovány za vyborné a účinné přírodní antibiotikum

     

    99 Kč
  • koren lekorice pouziti pri unave nadledvinek syndromu deraveho streva Kód: 1056
    Skladem

    Po staletí je známá díky svým bělícím účinkům na pokožku

    Výluh z kořene pro jasnější, světlejší a sjednocenou pleť používaly už naše prababičky

    190 Kč
  • beans on white Kód: 918
    Skladem

    Zpomaluje stárnutí pokožky stimulováním mikrocirkulace a současně zlepšuje vzhled a zdraví pokožky

    Vhodné pro oční krémy a séra, revitalizační krémy, mléka proti celulitidě, šampony

    190 Kč
  • vanilie Kód: 894
    Objednáno

    INCI: Vanilla planifolia 

    100% přírodní CO2 extrakt Vanilla Planifolia BIO

    Vanilla planifolia – sušené lusky vanilky z organického farmářství, extrakce metodou CO2

    Uganda

    12% Vanillin

    300 Kč
  • Kurkuma giftig Kód: 873
    Skladem

    Žlutohnědý, čirý až mírně zakalený tekutý olej

    Použití: zklidňují, antimikrobiální, pro problematickou pleť( akne, ekzém), suchou, popraskanou pokožku

    129 Kč
  • 46766vcernucha4 Kód: 870
    Skladem

    Bývá také označován jako zlato faraónů

    Použití: krémy proti akné, lupénce, ekzémům, mykózám

    119 Kč
  • Med Kód: 846
    Skladem

     

    Prášek z medu je přírodní zvlhčující látka, která pomáhá udržet vodu v kůži, udržuje kůži hebkou a vláčnou

    Med má také antibakteriální a antiseptické vlastnosti

    Použití: do krému, do masky, do mýdla, koupelové soli, bomby, do balzámu a mastí

    50 Kč
  • Dragons Blood Sangre De Drago Sap Powder S 20131001 Kód: 837
    Skladem

    INCI: Croton lechleri

    Sangre de Drago sušený latex 100% přírodní pryskyřice z Croton lechleri.

    Bez konzervačních látek.

    Země: Peru

    Dávkování: 0,1-0,5% ( doporučuji připravit 1% roztok v glycerinu a dávkovat 1-3%, případně mícháme do krémů s Pentylen glycolem)

    Rozpustnost: alkoholy, pentylen glycol, glycerin, ethanol

    Používá se zevně i vnitřně, především při různých druzích poranění (potíráním na postižené místo) a při poruchách činnosti vnitřních orgánů – žaludek, střeva.

    Sangre de Drago má silné účinky antivirové, antibakteriální, protiplísňové, antiseptické, antimykotické, hemostatické, protinádorové, protistresové a tonizujícíPosiluje imunitní systém a napomáhá regeneraci organismu. Zastavuje krvácení, chrání před infekcí a urychluje regeneraci tkáně.

     

    159 Kč
  • 5fb95ec94dc35765487293279d826976 Kód: 801
    Skladem

    INCI : Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil & Aspalathus Linearis Extract

    Dávkování :1-10% rozpustný v oleji

    Použití: do krému,séra,šamponu,kondicioneru,balzámu na rty

    119 Kč
  • depositphotos 8766321 stock photo wild strawberry Kód: 759
    Skladem

    100% čistá rostlinná šťáva získaná z pečlivě vybraných čerstvých lesních jahod

    Neobsahuje umělé příchutě, barviva a kukuřičný sirup

     Vhodné i pro potravinářské použití, tedy pro cukráře, pekaře a zmrzlináře. Neobsahuje žádné alergeny.

    45 Kč
  • etericky olej vanilka Kód: 663
    Skladem

    Země původu Madagaskar

    Ecocert certifikat , Bio kvalita

    2% Vanilin v ethanolu

    Organic extract, 100% pure and natural

    250 Kč
Další produkty

Stránka 2 z 3 - 45 položek celkem