Oxid zinku 50g

Neohodnoceno
 
 

INCI: Zinc Oxide

Dávkování: Do emulzí 2-10 %, do minerální kosmetiky 1-60 %

Náš vysoce čistý oxid zinečnatý je farmaceutické jakosti, splňuje vysoké standardy, které jsou nutné k získání tohoto titulu Neobsahuje žádné nanočástice

Dostupnost Skladem
29 Kč    
Kód produktu 231
Kategorie Oxidy, pudry, slídy
 

 

Náš vysoce čistý oxid zinečnatý je farmaceutické jakosti, splňuje vysoké standardy, které jsou nutné k získání tohoto titulu. Neobsahuje žádné nanočástice.

Přírodní protizánětlivý s mírnými antibakteriálními vlastnostmi.
Oxid zinečnatý se používá v široké škále aplikací:
Ochranné masti na vyrážku, ochranné krémy proti slunečnímu záření, mýdla a masti náchylné k akné.

Používá se v opalovacích krémech a minerální make-up, poskytuje vysokou ochranu pokožky před UV zářením a jiným poškozením.

V minerální make-up je také používán pro své protizánětlivé a antibakteriální vlastnosti a je velmi prospěšný na akneozní kůži, pro jeho uklidňující účinek. Má vysokou přilnavost, matuje, vysoce kryje s vynikající savostí a střední skluz.