Rostlinné oleje a másla, Strana 3

Bio oleje a másla lisované za studena

 
35
350135350

Stránka 3 z 6 - 93 položek celkem

  • myristic acid 1 Tip Kód: 1901
    Kyselina Myristová 50g
    Skladem

    INCI : Myristic Acid

    Kyselina myristová se přirozeně vyskytuje ve živočišných a rostliných tucích .

    79 Kč
  • StearicAcid lo Kód: 648
    Kyselina Stearová 50g
    Skladem

    Kyselina stearová je jedna z mnoha organických (konkrétně karboxylových) kyselin

    Její soli se nazývají stearany, používají se k výrobě mýdel a pracích prostředků

    Naše kyselina stearová není z palmového oleje. Tato kyselina stearová pochází z řepkového oleje.!!

    45 Kč
  • lanolin bezvody c14233 Kód: 573/BAL
    Lanolin
    Skladem

    INCI: Adeps lanae anhydrid

    bezvodný, bezpesticidů !

    Lanolin je mastná, žlutá látka, tuk z ovčí vlny, který udržuje vlnu suchou a měkou

    Lanolin má uklidňující účinky pro kůži a přirozeně zabraňuje množení bakterií

    od 50 Kč
  • dowcorningcitycare Kód: 214
    LexFeel natural 30ml
    Skladem

    Přírodní alternativa za silikonový olej bez palmového oleje

    Ideální použití pro dekorativní kosmetiku, krém na opalování a poopalování, péči o pleť, péče o vlasy a deodorantů

    159 Kč
  • makadam Kód: 1607
    Makadamový olej Bio LZS 50g
    Skladem

    INCI: Macadamia ternifolia seed oil

    BIO, lisovaný za studena

    - na pokožku celého těla

    - na partie s tendencí k podráždění

    - na pokožku těla s akné, lupénkou a ekzémy

    - vhodný pro všechny typy pleti

    99 Kč
  • sweet almond oil น้ำมันสวีทอัลมอนด์ Kód: 291/BAL2
    Mandlový olej raf.
    Skladem

    Má silné uklidňující a regenerační účinky

    Velmi rychle a dobře se vstřebává, nezanechává pocit mastnoty

    Svou kvalitou se stal nejpoužívanějším masážním olejem v aromaterapii

     

    od 43 Kč
  • 3ade6dd8aaee9385b9bc2bcb805e81d21515991932 lg Tip Kód: 1499/BAL
    Mango máslo LZS
    Skladem

    NCI: Mangifera Indica (Mango Butter) Seed Oil Cold press

    LZS , NErafinované

    SAP NaOH : 0.135

    Saponifikační hodnoty: 180-195

    Bod tání: 45-55

    Zjemňuje pokožku, navrací elasticitu pleti, vhodný pro ošetřování zejména zralé, povadlé a suché pokožky, také vhodné pro pleť ekzematickou.

    Vhodné jako součást přípravků dětské, opalovací a vlasové kosmetiky.

    od 140 Kč
  • marula.2 Kód: 1305
    Marulový olej LZS 30ml
    Skladem

    Tento zcela výjimečný olej je 100 % přírodní a díky lehoučké struktuře připomíná pleťové sérum

    Stačí pár kapek a vaše pleť bude dokonale hydratovaná, vyživená a chráněná proti slunci, neucpává póry

    Země: Afrika

    130 Kč
  • apricot kernel oil น้ำมัน เเอปปริคอท แอพพริคอท Kód: 61/BAL
    Meruňkový olej BIO LZS
    Skladem

    Olej se získává z meruňkových jader a má vysoký obsah nenasycených esenciálních kyselin

    Velmi dobře proniká pokožkou a dodává jí potřebné výživné látky

    od 95 Kč
  • images Kód: 3350/BAL
  • OilMeadow 3 Kód: 1266
    Mokřádkový olej 50ml
    Skladem

    Mokřadkový olej je velmi stabilní vůči oxidaci – je to jeden z nejstabilnějších rostlinných olejů vůbec a má schopnost zvýšit odolnost dalších mastných olejů, pokud se používá ve směsi

    Použití: noční krémy, opalovací krémy

     

     

    190 Kč
  • monoi oil1 1024x1024 Kód: 366
    Monoi Tiare de Tahiti olej BIO 100ml
    Skladem

    Monoi de Tahiti olej se vyrábí macerací Tiare květiny a extrahování vůně a výživné složky namočením v kokosovém oleji

    Má obrovské zklidňující a hydratační účinky na pokožku a vlasy

    129 Kč
  • moringa oil Kód: 1359
    Moringový olej LZS 30ml
    Skladem

    INCI:Moringa Oleifera Seed Oil

    Moringový olej nebo také behenyl olej je vhodný na sjednocení tónu pleti, pigmentové skvrnky, jízvičky,ekzémy a fleky po akné, zábal na vlasy, vrásky

    119 Kč
  • butter murumuru 1024x1024 Kód: 2117
    Murumuru máslo Virgin 100g
    Skladem
    INCI: Astrocaryum Murumuru Seed Butter

    Země: Brazílie

    Lisováno za studena

    Kvalita: 100% čistá a přírodní, panenská, lisovaná za studena bez chemického ošetření, kosmetická kvalita

        Hodnota jódu: 10-15 g I2/100 g

        Hodnota zmýdelnění: 230 až 240 mg KOH / g

        Teplota tání: 30-35 ° C

    Vzhled: tvrdé máslo, voskové.

    Barva: šedobílá, světle žlutá až tmavě žlutá.

    Vůně: sladká, ořechová.

    Dotek: hladký a bez zrn, nezanechává na pokožce mastný film

    • péče o vlasy, rostlinný silikon, citlivá pokožka

     

    199 Kč
  • caprylis levanda chania 600x600 Kód: 169
    Neutrální olej-Caprylis 100ml
    Skladem

    NCI: Caprylic/Capric Triglyceride

    Suchý olej, který je velmi stabilní

    Doporučuje se do opalovacích přípravků, dekorativní kosmetiky a jako součástí lehkých a nemastných krémů

    70 Kč
  • iStock 465355070 1024x713 Kód: 2402
    Nimbový olej Bio LZS 50ml
    Skladem

    INCI:Melia Azadirachta Seed Oil

    Neem Oil

    Země: Indie

    LZS , Bio kvalita

     

    109 Kč
  • Okurka Kód: 1263
    Okurkový olej 30ml
    Skladem

    Okurkový olej, který je lisovaný ze semen okurky je přímo stvořený pro problematickou pleť náchylnou k akné a pomáhá zklidňovat zarudlou pleť

    149 Kč
  • Schwarzkümmel samen © M Schuppich Fotolia com34502666 XS Kód: 903
    Olej z černého kmínu Bio LSZ 50ml
    Skladem

     

    Bio-Olej z černého kmínu je velmi vhodný pro suchou, citlivou až lehce podrážděnou pokožku obličeje i celého těla

    79 Kč
Další produkty

Stránka 3 z 6 - 93 položek celkem