Rostlinné oleje a másla, Strana 4

Bio oleje a másla lisované za studena

 
32
350132350

Stránka 4 z 4 - 72 položek celkem

  • awa papaya 1 Kód: 1362
    Skladem

    INCI: Papaya seed oil

    Použití : houbové infekce,ekzémy,psoriázy,vyrážky,drobné kožní problémy

    119 Kč
  • media handler.php Novinka Kód: 1928
    Skladem

    INCI:Hydrogenated Ethylhexyl Olivate (and)Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables

    Dávkování : 1-80%

    Rozpustný v olejích

    Číslo zmýdelnění: 125 - 150
    Bez palmového oleje, bez GMO, bez zkoušek na zvířatech, bez lepku
    NaTrue, Cosmos

    150 Kč
  • images Kód: 94/BAL2
    Skladem

    PUPALKOVÝ OLEJ

    INCI : Oenothera biennis Oil

    BIO , Lisovaný za studena , Panenský

    Potravinová kvalita

    od 129 Kč
  • images Kód: 1438
    Skladem

    INCI: Cannabis Sativa Seed Oil

    Země: Česká republika

    alpha-Linolová kys.: 13,0 - 30,0 %
    Linolová kys.: 45,0 - 65,0 %

     

    99 Kč
  • 55869182 bouteille d huile de noisette isolé sur fond blanc Kód: 1976
    Skladem

    INCI: Corylus Avellana seed oil 

    RAW kvalita, nerafinovaný, nepražený
    Vyrobeno v: Česká republika 

    109 Kč
  • makovy kvet 1024x768 Kód: 375
    Skladem

    INCI: Papaver somniferum seed oil 
    RAW i BIO kvalita, nerafinovaný, nepražený, NEFILTROVANÝ
    Původ: Česká republika 

    99 Kč
  • Organic Almond Oil For Skin And Face Care Novinka Tip Kód: 1943/BAL2
    Skladem

    INCI:  Prunus amygdalus var. dulce

    BIO ,LZS, potravinový

    od 71 Kč
  • 300x300 6801 Kód: 1970
    Skladem

    INCI : Prunus Armeniaca seed oil

    RAW kvalita, nerafinovaný, nefiltrovaný, LZS
    Vyrobeno v: Česká republika 

    149 Kč
  • Ing SL Sunflower Seed Oil Kód: 1973
    Skladem

    INCI:Helianthus Annuus seed oil 

    RAW kvalita, nerafinovaný, nepražený, LZS
    Původ: Česká republika 

    119 Kč
  • Castor Oil A Brief Kód: 621/BAL2
    Skladem

    INCI : Ricinus Communis (Castor) Seed Oil

    Obsahuje až 90% kys.ricinolejové

    SAP NaOH 0,1286

     Náš ricinový olej neobsahuje rozpouštědlo hexan !!

    od 35 Kč
  • squalane olive สควาเลน มะกอก Kód: 97
    Skladem

    SQALAN

    INCI : Phyto-Squalan

    Získáno ze španělského olivového oleje

     

    169 Kč
  • img.obrazky.cz Novinka Tip Kód: 1856
    Skladem

    Slunečnicový olej High Oleic

    Je velmi lehký a stabilní, může být použit na smažení nebo do mýdel, kosmetiky jako součást opalovací řady.

    Olej obsahuje vitaminy A, D a převážně vitamín E.

    SAPONIFIKAČNÍ HODNOTA: 0,135

     

     

    75 Kč
  • Světlicový olej High Oleic 750ml Kód: 594
    Objednáno

    INCI:Carthamus tinctorius seed oil ( High oleic Safflower Oil )

     

    SAP NaOH 0,135

    Mononenasycené 69% , více nenasycené 15% , nasycené 8%

     

     

    99 Kč
  • svestkovy olej Kód: 327
    Skladem

    INCI: Prunus domestica seed oil

    Bio švestkový olej , lisovaný za studena

    S vůní marcipánu

    Výborně odolává oxidaci

    125 Kč
  • tamanu oil 1a Kód: 324
    Skladem

    INCI: CALOPHYLLUM TACAMAHACA SEED OIL

    BIO panenský,lisovaný za studena

    Ideální na akné,jizvy,suchou pokožku

     

    125 Kč
  • butter tucuma 1024x1024 Kód: 2120
    Skladem

    INCI: Astrocaryum vulgare seed butter

    Země: Brazílie

    Metoda extrakce: lisování za studena.

    Část použité rostliny: semeno.

    Kvalita: 100% čistá a přírodní, panenská, lisovaná za studena bez chemického ošetření, kosmetická kvalita.

    Kultura: volně sklizená.

    Vzhled: pevné máslo.

    Barva: světle žlutá až tmavě béžová.

    Vůně: sladká, karamelová káva.

    Dotek: hladký a bez zrn, nezanechává na pokožce mastný film.

    Chemická data a složení mastných kyselin viz obrázek.

        Hodnota jódu: 10-30 g I2/100 g

        Hodnota zmýdelnění: 230 - 250 mg KOH / g

        Teplota tání: 30-32 ° C

    • Rostlinný silikon, péče o vlasy, antioxidant.

    199 Kč
  • butter ucuuba 1024x1024 Kód: 2123
    Skladem

    INCI: Virola sebifera nut butter

    Metoda extrakce: lisování za studena.

    Část použité rostliny: semeno.

    Kvalita: 100% čistá a přírodní, panenská, lisovaná za studena bez chemického ošetření, kosmetická kvalita.

    Země původu: Brazílie.

    Vzhled: velmi tvrdé máslo.

    Barva: světle hnědá se zlatými skvrnami.

    Vůně: bohatá, teplá jako včelí vosk.

    Dotek: velmi tvrdé, musí být smícháno s jiným máslem nebo nosným olejem pro aplikaci.

    Chemická data a složení mastných kyselin viz obrázek.

        Hodnota jódu: 12-15 g I2/100 g

        Hodnota zmýdelnění: 220 - 230 mg KOH / g

        Teplota tání: 53 ° C

    199 Kč
  • Yangu Kód: 1260
    Skladem

    Olej Yangu se používá v kosmetice díky své  ochraně a má vysoký obsah esenciálních mastných kyselin

    Je stabilní a nekomedogení

    159 Kč

Stránka 4 z 4 - 72 položek celkem