Rostlinné oleje a másla, Strana 2

Bio oleje a másla lisované za studena

 
35
350135350

Stránka 2 z 5 - 76 položek celkem

  • tallowbeef 1024x1024 Kód: 1487
    Hovězí lůj raf. bílý 500g
    Skladem

    INCI : Beef Tallow

    Použití : do mýdla, do svíček

    129 Kč
  • illipe butter Kód: 1544
    Illipe máslo 100g
    Skladem

    INCI : Shorea Stenoptera Seed Butter

    Teplota tání: 34-38C

    Saponifikační hodnoty: 178-192 mgKOH/g

    Vhodné pro všechny typy pokožky, především ale zralá pleť, suchá a poškozená

    Použití: lotiony, krémy, kondicionéry, balzámy na tělo, balzámy na vlasy, koupelové bomby, mýdla, balzámy na rty a pevné tělové balzámy

    Země původu: Holandsko

    139 Kč
  • jojoba oil golden น้ำมันโจโจ้บา ออย สกัดเย็น Kód: 55/BAL
    Jojobový olej BIO LZS
    Skladem

    Tento velmi ceněný masážní olej je vhodný na všechny typy pletí, a to i pro pleť velmi citlivou

    Panenský, lisovaný za studena

    Země: Peru

    od 99 Kč
  • bulletproof cacao butter what is it large Novinka Tip Kód: 1550
    Kakaové máslo desodorované 500g
    Skladem

    INCI: Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter desodorované

    SAP NaOH : 0.137

    Bod tání 33 stupňů

    230 Kč
  • candelilla wax 1 Kód: 930
    Kandelilový vosk 50g
    Skladem

    Tento přírodní rostlinný vosk dává základ a lesk a působí jako zahušťovadlo ve výrobcích

    Použití: Dekorativní kosmetika - rtěnky a balzámy na rty, spirály, oční stíny, make-up atd.

    Pečující kosmetika - tělové krémy, tuhá tělová másla, ochranné emulze na tělo, pleťové krémy, krémy na ruce, mýdla, vlasové přípravky atd

    69 Kč
  • vyr 388karnaubsky Kód: 588
    Karnaubský vosk 50g
    Skladem

     

    Karnaubský vosk je sekrecí brazilské palmy Copernicia cerifera, která produkuje vosk v kutikulách listů

    Použití: balzámy na rty, lesky na rty, řasenky

     

    55 Kč
  • Koffe Kód: 378
    Kávové máslo 50g
    Skladem

    Naše nádherně bohaté kávové máslo je vyrobeno z hydrogenovaného oleje a 100% esenciálního oleje z kávy

    Má silnou vůni pražené kávy

    Populární v anticelulitidové léčbě, je také skvělé na krémy a balzámy na rty

     

     

    120 Kč
  • fractionated coconut oil Akce Kód: 49/BAL4
    Kokosový olej BIO, Panenský
    Skladem

    INCI: Cocos nucifera Virgin Coconut Oil

    BIO, RAW, panenský, lisovaný za studena

    Potravinová TOP kvalita s vůní kokosu

    Panenský kokosový olej v bio kvalitě, za studena lisovaný z čerstvé kokosové dužiny

    Skvělá chuť a vůně, ideální pro zdravou kuchyni i péči o pokožku

    Země původu: Filipíny

    od 69 Kč
  • coconut oil 0 Kód: 261/BAL
    Kokosový olej raf. litr
    Skladem

     EXP: 10/2020

    Kokosový olej je nejpopulárnějším olejem pro výrobu mýdla

    Mýdla jsou tvrdší, dobře hydratují a výborně pění

    Používá se také jako hydratační přípravek na tělo, udržuje ji hladkou a zdravou

    od 119 Kč
  • kokum butter 500x500 Kód: 2198
    Kokum máslo 100g
    Skladem
    INCI: Garcinia indica Seed Butter

    Metoda extrakce: lisování za studena.

    Země : Indie

    - vhodné na citlivou pleť, vysoce hydratační, protizánětlivé, bohaté na antioxidanty, vhodné k léčbě akné i popraskané pokožky

    129 Kč
  • index Kód: 2630
    Kombo máslo 100g
    Skladem

    INCI:Pycnanthus anglensis

    Země: Ghana

    - protizánětlivé, antioxidant, antifungální, antialergické, antiseptické

    - ořechová / zemitá / kouřová vůně

    129 Kč
  • myristic acid 1 Novinka Tip Kód: 1901
    Kyselina Myristová 50g
    Skladem

    INCI : Myristic Acid

    Kyselina myristová se přirozeně vyskytuje ve živočišných a rostliných tucích .

    79 Kč
  • StearicAcid lo Kód: 648
    Kyselina Stearová 50g
    Skladem

    Kyselina stearová je jedna z mnoha organických (konkrétně karboxylových) kyselin

    Její soli se nazývají stearany, používají se k výrobě mýdel a pracích prostředků

    Naše kyselina stearová není z palmového oleje. Tato kyselina stearová pochází z řepkového oleje.!!

    45 Kč
  • lanolin bezvody c14233 Kód: 573/BAL
    Lanolin
    Skladem

    INCI: Adeps lanae anhydrid

    bezvodný, bezpesticidů !

    Lanolin je mastná, žlutá látka, tuk z ovčí vlny, který udržuje vlnu suchou a měkou

    Lanolin má uklidňující účinky pro kůži a přirozeně zabraňuje množení bakterií

    od 50 Kč
  • dowcorningcitycare Kód: 214
    LexFeel natural 30ml
    Skladem

    Přírodní alternativa za silikonový olej bez palmového oleje

    Ideální použití pro dekorativní kosmetiku, krém na opalování a poopalování, péči o pleť, péče o vlasy a deodorantů

    159 Kč
  • makadam Kód: 1607
    Makadamový olej Bio LZS 50g
    Skladem

    INCI: Macadamia ternifolia seed oil

    BIO, lisovaný za studena

    - na pokožku celého těla

    - na partie s tendencí k podráždění

    - na pokožku těla s akné, lupénkou a ekzémy

    - vhodný pro všechny typy pleti

    99 Kč
  • sweet almond oil น้ำมันสวีทอัลมอนด์ Kód: 291/BAL2
    Mandlový olej raf.
    Skladem

    Má silné uklidňující a regenerační účinky

    Velmi rychle a dobře se vstřebává, nezanechává pocit mastnoty

    Svou kvalitou se stal nejpoužívanějším masážním olejem v aromaterapii

     

    od 43 Kč
  • 3ade6dd8aaee9385b9bc2bcb805e81d21515991932 lg Novinka Tip Kód: 1499/BAL
    Mango máslo LZS
    Skladem

    NCI: Mangifera Indica (Mango Butter) Seed Oil Cold press

    LZS , NErafinované

    SAP NaOH : 0.135

    Saponifikační hodnoty: 180-195

    Bod tání: 45-55

    Zjemňuje pokožku, navrací elasticitu pleti, vhodný pro ošetřování zejména zralé, povadlé a suché pokožky, také vhodné pro pleť ekzematickou.

    Vhodné jako součást přípravků dětské, opalovací a vlasové kosmetiky.

    od 140 Kč
Další produkty

Stránka 2 z 5 - 76 položek celkem